XİAOMİ Mİ5 satıcı ?

n11 mi hb'damı

• Kullanılan toplam oy
    15

cilgin89

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Cilgin89
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Konular
3

alihan

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Alihan
Cihazım
c 35 30
Konular
1
Eyvallah teşekkür ederim.Telefon gelirse incelemesini ,fotoğraflarını falan yüklerim.

mscmn

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
murat
Cihazım
mi5
Konular
1
Merhaba hepsiburada firmasıyla alakalı olarak bir anımı paylaşmak isterim. iphone 5 ler yeni çıktığında bulundugum sehirde stok bulunmadıgı için hepsiburada yı tercih etmiştim. Gelen ürün singapur çıkışlı (paralel ithalaat oldugu belirtilmeden !!) fabrikasyon arızalı bir cihazdı. Arızası ise telefonla konusma yapılırken karşı tarafa sesimin çok kısık iletilmesiydi. Şikayetim üzerine telefon iki kere servise giderek bir arızası olmadıgı ! yorumu ile geri döndü iade isteğim kabul edilmedi. En sonunda firmayı şikayetvar.com a ayıplı paralel ithalaat ürünün paralel ithalaat oldugu belirtilmeden satıldığı ve müşterinin yanıltıldıgı/kandırıldıgı şikayetim üzerine firma para iadesi yapma teveccühü gösterdi paramın geri iade edilmesi toplamda 1 ay kadar sürdü. Sonuc olarak üzerinden bir kaç sene geçmesi ve firmanın kendını geliştirmiş olabileceği ihtimali bulunmasına rağmen kesinlikle hepsiburadanın teknik servis kabiliyetine güvenerek alışveriş yapmanızı tavsiye etmiyorum saygılar.

alihan

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Alihan
Cihazım
c 35 30
Konular
1
Teşekkürler Murat bey hbdadan çok alışveriş yaptım ancak geri iadelik bir durum söz konusu olmadı inşallah herhangi bir sorun çıkmaz başka da bir seçenek yok zaten bu XİAOMİ telefonlarda riski göze almak lazım birazda tabi birazda şans işi , bilgilendirmeniz için teşekkürler.

Üst Alt