Yardım xiaomi mi5 sarj problemi

KaraKartal35

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
13
Arkadaşlar merhaba. Yaklaşık 3 4 gündür şarj etmede aşırı yavaşlık başladı önceleri dakikada %1 şarj alan cihazım şuan 10 15 dakikada %1 anca şarj alıyor. Dikkatimi çeken hususlar ise önceleri şarj esnasında ısınan batarya şuan hiç ısınmiyor. Bir digeri ise telefona giren kablo ucu aşırı ısınıyor. Sizce problemim nedir yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.

TheRosguest

Uzman Üye
Kıdemli Üye
Emekli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eymen
Cihazım
Mi max2
Meslek
Öğrenci
Konular
11
Farklı bir priz yuvası, şarj adaptörü ve kablosu ile deneyin olmadı bilgisayardan şarj deneyin yinede olmassa servis yolları gözüküyor

Oyla:

KaraKartal35

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
13
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Farklı bir priz yuvası, şarj adaptörü ve kablosu ile deneyin olmadı bilgisayardan şarj deneyin yinede olmassa servis yolları gözüküyor
Tavsiye edebileceginiz sarj aleti var mi nerden temin edebilirim yakinmdaki kimsede yok mecburen yeni bir alet alacagim

Oyla:

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
şarj soketini bir temizleyin hocam fırça ile veya kablonun ucunu temizleyin toz vs dolmuş olabilir quickcharge kullanıyorsanız telefon bir miktar ısınıyor olabilir bu normal ama çok yavaş olması kablo nedeniyle veya soket ile alakalı olabilir telefonu aynı kablo ile pc ye bagladıgınızda bir sorun oluyor mu deneyin

Oyla:

TheRosguest

Uzman Üye
Kıdemli Üye
Emekli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eymen
Cihazım
Mi max2
Meslek
Öğrenci
Konular
11
Tavsiye edebileceginiz sarj aleti var mi nerden temin edebilirim yakinmdaki kimsede yok mecburen yeni bir alet alacagim
Şuan ki meşguliyetimden dolayı özür dileyerek söylüyorum ki size tavsiyede bulunamayacağım fakat aynı kablo farklı adaptör ile farklı lokasyonlar denemeniz ve aynı adaptör farklı kablo ve cihazlar ile testler yapmanız yönünde tavsiye verebilirim size

Oyla:

KaraKartal35

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
13