Yardım Xiaomi mi5 şarj kaçağı

BurakC.

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi5
Konular
3
Herkese merhaba arkadaşlar. Telefon suya düştüğünden dolayı delta servise gönderdim sağolsunlar fiyat olarak 1250 liralık fiyat çıkarınca arkadaşlar ürünü geri istedim ürünün sıkıntısı da şu idi kapalı olsun olmasın şarj yiyo ve yüksek miktarda yani oyun falan oynuyorsunuz gibi bi şarj yeme acaba ne yapmam lazım arkadaşlarımız garanti dışıda bırakınca ürünü sağolsunlar bilgili olan veya fikri olan varsa yardımcı olurlar ise sevinirim. (ek olarak fotoğraflarıda yükliycem deltanın çekmiş olduğu fotoğrafları)

BurakC.

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi5
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

__SEFA__

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SEFA
Cihazım
mix 3
Konular
15
Sıvı teması olduğu için servisi şikayet etme hakkınız yok maalesef yapılan işlemde kusur görünmüyor.
Resmi teknik servislerden çok daha bilgili olan telefoncu arkadaşlar var.
Onlardan birine cihazı vermeniz gerekiyor
Cihazda anakart , batarya ve usb board incelenecek. Problemli yer bulunursa çözümü sağlanabilir

Oyla:

BurakC.

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi5
Konular
3
Sıvı teması olduğu için servisi şikayet etme hakkınız yok maalesef yapılan işlemde kusur görünmüyor.
Resmi teknik servislerden çok daha bilgili olan telefoncu arkadaşlar var.
Onlardan birine cihazı vermeniz gerekiyor
Cihazda anakart , batarya ve usb board incelenecek. Problemli yer bulunursa çözümü sağlanabilir
hocam servisden şikayet etme hakkım olduğunu düşünüyorum anakart dahi değişse 1250 lira yeni bir telefon demek ekranımda herhangi bir sorun mevcut değildi tüm elektronik aksam değişse yine o para etmiyor siz de iyi biliyorsunuz

Oyla:

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Siz istediğiniz kadar haklı olduğunuzu düşünmekte serbestsiniz...cihazı suya düşürmüşsünüz, onlar da Anakart değişecek demiş...olay bu kadar basit....başka güvendiğiniz yerlerede gösterebilirsiniz, onlarda size hemen hemen aynı şeyi söyleyeceklerdir.....Kullanıcı kusuru garanti kapsamı dışındadır...üzgünüm adınıza ve geçmiş olsun

Oyla:

BurakC.

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi5
Konular
3
Siz istediğiniz kadar haklı olduğunuzu düşünmekte serbestsiniz...cihazı suya düşürmüşsünüz, onlar da Anakart değişecek demiş...olay bu kadar basit....başka güvendiğiniz yerlerede gösterebilirsiniz, onlarda size hemen hemen aynı şeyi söyleyeceklerdir.....Kullanıcı kusuru garanti kapsamı dışındadır...üzgünüm adınıza ve geçmiş olsun
anakart değişecek demediler yanlış anlamışsınız telefon değişecek dediler (: haklı değilim yine yanlış anlamışsınız daha az haksızım hocam

Oyla:

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
anakart değişecek demediler yanlış anlamışsınız telefon değişecek dediler (: haklı değilim yine yanlış anlamışsınız daha az haksızım hocam
Pardon, doğru okumamışım, ancak ne fark ederki, sonuçta kullanıcı hatası ve garanti dışı bir işlem...tabiki servisten şikayet etme hakkınız var

Oyla:

BurakC.

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi5
Konular
3
Pardon, doğru okumamışım, ancak ne fark ederki, sonuçta kullanıcı hatası ve garanti dışı bir işlem...tabiki servisten şikayet etme hakkınız var
neyse önceliğim servis değil benim bu ürünü nasıl hayata döndürücem 6 ay oldu cihazı alalı daha çöp olmaz umarım. umarım bilgisi olan birileri çıkar.

Oyla:

__SEFA__

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SEFA
Cihazım
mix 3
Konular
15
neyse önceliğim servis değil benim bu ürünü nasıl hayata döndürücem 6 ay oldu cihazı alalı daha çöp olmaz umarım. umarım bilgisi olan birileri çıkar.
Çöp olmaması için üstte yazdığım şeyleri uygulamanız gerekir
O fiyat da zaten siz değişim istemeyin diye veriliyor. Menemen ellerinde sınırlı sayıda cihaz var ve onları da uygun fiyattan vermek işlerine gelmez

Oyla:

BurakC.

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi5
Konular
3
Çöp olmaması için üstte yazdığım şeyleri uygulamanız gerekir
O fiyat da zaten siz değişim istemeyin diye veriliyor. Menemen ellerinde sınırlı sayıda cihaz var ve onları da uygun fiyattan vermek işlerine gelmez
anladım hocam bulunduğum konum itibariyle pek iyi telefoncu bulabileceğimi düşünmüyorum istanbula geldiğimde artık bi dolanırım erzurumda var ise iyi yer bilen bana ulaşabilir

Oyla:
Üst Alt