Yardım Xiaomi mi5 ram tüketimi

Katsumoto

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ilhan
Cihazım
Mi5
Konular
1
Merhaba arkadaşlar ben bu telefonu yaklaşık bir aydır kullanıyorum ama aşırı bir şekilde ram tüketimi var bu normalmi arka planda uygulamaları kapatıyorum en fazla 1.3 gb boşa çıkıyor ama beş on dakika sonra kendi kendine 600 megabayta iniyor ve bir uygulama açayım diyorum telefondaki agirlasmayi ve takilmalari bariz bir şekilde hissediyorum global rom yüklü

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Katsumoto

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ilhan
Cihazım
Mi5
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefona bi format atın yada en son güncellemeyi tekrar indir diyip kurun kendine gelecektir.
En son nougat güncellemesini zip dosyası olarak indirip yukleyiciden yükle diyip kurmuştum ondan sonra hiç güncelleme gelmedi benim telefonuma şimdi fabrika ayarlarına sifirlayip tekrarmi kurayım

Oyla:

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.266
ister fabrika ayarlarına sıfırlayın güncelleme kurmayın. İsterseniz de güncelleme uygulamasına girerek en son güncellemeyi tekrar indir seçeneği ile var olan güncellemeyi tekrar kurun.

Oyla:

Katsumoto

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ilhan
Cihazım
Mi5
Konular
1
ister fabrika ayarlarına sıfırlayın güncelleme kurmayın. İsterseniz de güncelleme uygulamasına girerek en son güncellemeyi tekrar indir seçeneği ile var olan güncellemeyi tekrar kurun.
Deneyeyim hocam teşekkürler

Oyla:

L740

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Bünyamin
Cihazım
Mi5
Konular
0
Sonucu bizlerle paylaşırsan seviniriz dostum

Oyla:

byAndroid

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 5x
Konular
17
Geliştirici seçeneklerinden bellek optimizasyonu kapatın yada düşük yapıp dener misiniz

Oyla:

Katsumoto

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ilhan
Cihazım
Mi5
Konular
1
Dusukte bi tık daha iyi oldu gibi ama bende şimdi girip kapalı duruma getirdim arka plandaki tüm uygulamaları kapattım 1.4 gb kullanılabilir verdi tuş kilidine alıp 3 dakika sonra tekrar açtım arka plana bakayım dedim 965 megabayta düştü ve telefonda agirlasma ve takılmalar başladı şuan bunları yazarken bile klavyede takılmalar yaşıyorum :(

Oyla:

byAndroid

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 5x
Konular
17
Hocam 600-900 yazdığınız rakamlar normal. Yalnız şu var kasıyor kelimesi burda çok önemli. Büyük ihtimalle şuan kullandığınız rom da optimizasyon sıfır kötü bir rom. Bir zamanlar sizin anlattığınıza benzer bir durum bende yaşadım sistem şişmişti artık. Sizin ki de buna benzer romdan da kaynaklı görünüyor. Cihazı sifirlarsaniz eski hızlı haline dönecektir. Bende ki olayda buna benzer boşta ki ram 200 mb lara falan düşmüştü bildirim panelini bile indirirken cihaz takılmaya falan başlamıştı :D arkaya aldığın program direk ram de kalmayıp kapanıyordu vs. Şimdi hiç sorun yok 1 GB boşta ne sistemi şişmesi falan bellek optimizasyonu düşük te kullanıyorum fark var gerçekten, cihaz mi 4 3gb ram bu arada. Tavsiyem global beta kullanın her hafta yayınlanan güncelleme cihazı kendine getiriyor

Oyla:
Üst Alt