Belki biraz daha detaylandırırsanız sorunu anlamaya çalışabilirim.
Belki biraz daha detaylandırırsanız sorunu anlamaya çalışabilirim.
MI5 sürekli bu hatayı veriyorMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Uygulama yönet bölümünden güncellemeleri kaldırmak veya verilerini temizlemek, sonrasında tekrar güncellemeye çalışmak çözüm olabilir. Ya da yoksay butonundan yok sayabilirsiniz.Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
MI5 sürekli bu hatayı veriyor
çok teşekür ederim güncellemeleri kaldırıp tekrar deneyince düzeldi şu an sorun yok.Uygulama yönet bölümünden güncellemeleri kaldırmak veya verilerini temizlemek, sonrasında tekrar güncellemeye çalışmak çözüm olabilir. Ya da yoksay butonundan yok sayabilirsiniz.
Nereden yapmam gerektiğini buldum teşekkürler.Aynı sorun bende de var uygulamarı yönet kısmanı gelip, uygulama tercihlerini sıfırlaya bastım fakat düzelmedi nerede hata yaptım acaba
Sevindim bulmanıza.Aynı sorun bende de var uygulamarı yönet kısmanı gelip, uygulama tercihlerini sıfırlaya bastım fakat düzelmedi nerede hata yaptım acaba
Nereden yapmam gerektiğini buldum teşekkürler.
nereden yaptın ?Aynı sorun bende de var uygulamarı yönet kısmanı gelip, uygulama tercihlerini sıfırlaya bastım fakat düzelmedi nerede hata yaptım acaba
Nereden yapmam gerektiğini buldum teşekkürler.
uygulamaları yönet kısmında hızlı uygulamalar hizmet çerçevesi var ona girin tüm verileri temizle ve güncellemeleri kaldır deyin. sonra sistem uygulamaları güncelleyicen güncelleyebilirsiniz.nereden yaptın ?
Mi6uygulamaları yönet kısmında hızlı uygulamalar hizmet çerçevesi var ona girin tüm verileri temizle ve güncellemeleri kaldır deyin. sonra sistem uygulamaları güncelleyicen güncelleyebilirsiniz.