- Adım
- Adem Şahin
- Cihazım
- Xiaomi Mi Max 2
- Konular
- 13
Herkese merhaba ,
Redmi Note 3 pro kullanırken bootloader kilidini kaldırmak için başvuru yapmıştım. Ondan birkaç gün sonra cihaz arıza yaptı. Cihaz açıktı ancak ekranı göremiyordum. O arada sms geldi ise görmedim yani. Daha sonra başka bir cihaza geçiş yaptım. Şimdi bugün itibariyle Mİ5 Pro modeline geçiş yaptım. Ancak bazı problemlerim var. İlk olarak cihazımın global haftalık geliştirici sürümü yüklü olduğunu belirteyim.
Cihazımın bootloader kilidini kaldırmak için
Redmi Note 3 pro kullanırken bootloader kilidini kaldırmak için başvuru yapmıştım. Ondan birkaç gün sonra cihaz arıza yaptı. Cihaz açıktı ancak ekranı göremiyordum. O arada sms geldi ise görmedim yani. Daha sonra başka bir cihaza geçiş yaptım. Şimdi bugün itibariyle Mİ5 Pro modeline geçiş yaptım. Ancak bazı problemlerim var. İlk olarak cihazımın global haftalık geliştirici sürümü yüklü olduğunu belirteyim.
Cihazımın bootloader kilidini kaldırmak için
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
linkine tıklıyorum unlock butonu yerine "Download Mi Unlock" butonu çıkıyor. Ona tıklayıp dosyayı indiriyorum açılan ekrana telefona giriş yaptığım mail ve şifremi yazıyorum ancak şifre hatalı diyor. Bu şekilde giriş yapamıyorum. Bootloader kilidini nasıl kaldırabilirim. Bootloader kilidini kaldırabilirsem telefona twrp yükleyip root atmak istiyorum ama önceliğim bootloader kilidi nerede yanlış yapıyorum ya da sıfırdan nasıl bootloader kilidi başvurusu yapabilirim ????