Yardım xiaomi mi5 prime ısınma sorunu

Ucanpembekopekbaligi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
5
Beyler telefonu alalı daha 1 gün oluyor.Telefonu ilk sarja taktığımda gerçekten çok ısınmıştı (ilk geldiğinde 0 sarjı vardı). O kadar ki elimizde tutamıyorduk.Bu her sarjda oluyor mu?

Ayrıca bu cihazla 1 saat whatsapp da takıldığımda sıcaklık 39 derce civarı oluyor. Bu normal bir değermi ?

oflu1461

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
mi6+mi5prime
Meslek
ecz klf
Konular
5
Beyler telefonu alalı daha 1 gün oluyor.Telefonu ilk sarja taktığımda gerçekten çok ısınmıştı (ilk geldiğinde 0 sarjı vardı). O kadar ki elimizde tutamıyorduk.Bu her sarjda oluyor mu?

Ayrıca bu cihazla 1 saat whatsapp da takıldığımda sıcaklık 39 derce civarı oluyor. Bu normal bir değermi ?
ben iki aydır kullanıyorum Mİ5 prime. telefonu kullanmadığım halde cebimde kendiliğinden bile ısınıyor. aldığım güne lanet olsun sorunları hiç bitmiyor

Oyla:

Ucanpembekopekbaligi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben iki aydır kullanıyorum Mİ5 prime. telefonu kullanmadığım halde cebimde kendiliğinden bile ısınıyor. aldığım güne lanet olsun sorunları hiç bitmiyor

Kardeşim bu telefondan çok şey bekliyordum umarım eylül sonlarına doğru gelecek güncelleme bunu düzeltir

Oyla:

Besta99

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Mi5s
Konular
2
Arkadaslar 40° sicaklik normal her telefonda olan sicakliktir seramik ve metal kasa olan cihazlar sicakligi daha cok yansitir telefon sicakligi 70 dereceye cikmadikca iciniz rahat olsun sarjda isinmasinin nedeni hizli sarj ozelligi cipi isitiyor bu iphonelarda bile aynıdır

Oyla:

Ucanpembekopekbaligi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaslar 40° sicaklik normal her telefonda olan sicakliktir seramik ve metal kasa olan cihazlar sicakligi daha cok yansitir telefon sicakligi 70 dereceye cikmadikca iciniz rahat olsun sarjda isinmasinin nedeni hizli sarj ozelligi cipi isitiyor bu iphonelarda bile aynıdır

Bu batarya şişmesine ve ekran saramasina yol açmaz mı peki ?

Oyla:

yusaozdemir

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yuşa
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
20
bende mi5 prime kullanıyorum ve tel boşta şarj oluyor ken biraz ısınıyor ama çok normal çünkü çok hızlı şarj oluyor.

size tavsiyem cihazı şarj olurken kullanmayin.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

yusaozdemir

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yuşa
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
20
Boşta Sarj olma sıcaklığından batarya veya ekranın zarar göreceğinide tahmin etmiyorum

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

badmana

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
badmana
Cihazım
Mi5
Konular
4
Miui 8 ile 45 dereceye kadar çıktığını gördüm. QC3 şarj cihazı ile şarj etmeniz durumunda tüm telefonlarda olduğu gibi mi5 de ısınıyor. Hızlı şarjın avantajı zamandan kazanmak olabilir ama pil ömrü ısı yüzünden de uzun vadede etkilenebilir. Aşırı ısınmasını istemiyorsanız normal şarj cihazı kullanabilirsiniz.

Miui 9 Global Beta 7.9.7 de hızlı şarj konusunda da farklı bir durum var. Sanırım zaman biraz arttırılıp ısı bir parça daha kontrol altına alınmış. Kullanırken aynı anda şarj da ederken maksimum 41 derece gördüm. Rom değiştirme konusunda bilgi eksikliğiniz ve veri kaybı gibi sorunlarınız yoksa tavsiye ederim. Isı kesinlikle düşüyor.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:
Üst Alt