Yardım Xiaomi Mi5 OTG kablo sorunu

• Konbuyu başlatan dost
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 2
  • Görüntüleme 2K

dost

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kamil
Cihazım
Mİ5
Konular
26
iyi günler herkese l. Benim sorum az önce şu OTG kabloyu aldım telefonum Xiaomi Mİ5 kullandığım gamepadler ve bu modern combat 5 de sonic oyununda denedim kablolu kol hiç çalışmadı kablosuz piranha sadece modern combat 5 de sağa sola gitmek için çalıştı ateş falan etmedi şimdi sorum kollar da mı sorun var kalitesiz diye yoksa yeni aldığım kabloda mı yoksa telefonda mı teşekkürler.

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.260
kardeşim sorun bence ikisindende değil öncelikle telefona sixsaxis controller diye bir programı yüklemen lazım onunla kola komutları verdirtiyorsun bu arada kol bağladığında hangi oyunu açtın oyunda desteklemiyor olabilir eğer denemediysen dead trigger ile dene onun kol desteği var

Oyun ile alakalı ve bir çok oyun desteklemiyor asphalt 7 destekliyor hatta ben oyunu kol ile bitirdim critical strike da destekliyor shadow gun da destekliyor

Evet arkadaşlar bir neticeye varmış bulunmaktayım
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
usb/bt joystick center 7 programı ile dead trigger oyununu sorunsuz oynadım
diğer oyunlardada denicem gelişmeler olursa sizinle paylaşırım faydalandığım bazı linkleride altta paylaşıyorum.

4

Bunlar alıntı cevaplar hocam sende bu cevaplara göre deneyerek bulabilirsin.

Oyla:

dost

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kamil
Cihazım
Mİ5
Konular
26
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kardeşim sorun bence ikisindende değil öncelikle telefona sixsaxis controller diye bir programı yüklemen lazım onunla kola komutları verdirtiyorsun bu arada kol bağladığında hangi oyunu açtın oyunda desteklemiyor olabilir eğer denemediysen dead trigger ile dene onun kol desteği var

Oyun ile alakalı ve bir çok oyun desteklemiyor asphalt 7 destekliyor hatta ben oyunu kol ile bitirdim critical strike da destekliyor shadow gun da destekliyor

Evet arkadaşlar bir neticeye varmış bulunmaktayım
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
usb/bt joystick center 7 programı ile dead trigger oyununu sorunsuz oynadım
diğer oyunlardada denicem gelişmeler olursa sizinle paylaşırım faydalandığım bazı linkleride altta paylaşıyorum.

4

Bunlar alıntı cevaplar hocam sende bu cevaplara göre deneyerek bulabilirsin.
kabloda sorun yok denedim o dediğiniz oyunda da denedim ama ileri ve sağa sola gidiyor ama ateş atmiyor bir türlü

Oyla:
Üst Alt