Haber Xiaomi Mİ5 Ön satışta ..

Arkadaşlar dolaşırken denk geldim . Siteleri ilk defa görüyorum . Aslı var mıdır bilmem ama paylaşmak istedim linklerden bakabilirsiniz .

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
İlki bir İspanyol sitesi ve zaten açıklamalarda "muhtemel özellikler" şeklinde ibare koymuşlar. Kesin birşeyler yok.
2.sitenin ismi yabancı gelmiyor. Çin'de Xiaomi ürünlerini satan sitelerden birisi diye birşey kalmış aklımda ama emin değilim. Biraz göz attım da bu düşünce bana hiç doğru gelmedi. Mi4 için 400 küsur dolar yazılmış. Hem de 16Gb modeli. Bu çok saçma. Özellikleri de sallama yazdıkları belli. 4G var yazılmış ama data hızı 42mbit'e kadar. Bu hız zaten 3G'nin hızı 4G değil. Site hakkında kafamda ciddi soru işaretleri var şimdi.
Son olarak teknolojik konular, bunca teknoloji sitesi varken alışveriş sitelerinde aranmamalı.

Sent from my MI PAD using Tapatalk

irep32

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi Mi5
Meslek
Öğrenci
Konular
26
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İlki bir İspanyol sitesi ve zaten açıklamalarda "muhtemel özellikler" şeklinde ibare koymuşlar. Kesin birşeyler yok.
2.sitenin ismi yabancı gelmiyor. Çin'de Xiaomi ürünlerini satan sitelerden birisi diye birşey kalmış aklımda ama emin değilim. Biraz göz attım da bu düşünce bana hiç doğru gelmedi. Mi4 için 400 küsur dolar yazılmış. Hem de 16Gb modeli. Bu çok saçma. Özellikleri de sallama yazdıkları belli. 4G var yazılmış ama data hızı 42mbit'e kadar. Bu hız zaten 3G'nin hızı 4G değil. Site hakkında kafamda ciddi soru işaretleri var şimdi.
Son olarak teknolojik konular, bunca teknoloji sitesi varken alışveriş sitelerinde aranmamalı.

Sent from my MI PAD using Tapatalk

hocam teknoloji konusu aramıyorum , denk geldim ve paylaştım sadece

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Hocam ben şöyle düşündün.
Bu konu niye açılmıştır?
Elbetteki Mi5'in özelliklerini ve kaç dolardan satışa çıkacağını göstermek için. Çünkü henüz lansmanı bile yapılmamış, özellikleri ve fiyatları sadece dedikodulardan ibaret bir cihazın satıldığını göstermek için değil. Çünkü bu çok saçma olurdu. Zaten ürünler bu sitelerde de henüz satılmıyor. Ben de buna göre yazdım. Sizin kafanızda başka bir amaç varsa onu bilemem. Benim aklıma bu iki seçenek haricinde birşey gelmedi.

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt