Soru Xiaomi Mi5 Miui 11 Arayüzü?

ALBAY PARS

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
BAHA BERK
Cihazım
KIRILDI
Konular
13
Evet Arkadaşlar Telefon Üzerinden Seneler Geçse de Halen Bir Amiral Gemisi Ve Gerek Kamerası Olsun gerek Kullanımı Halen Bir Çok telefona Rakip. Peki Miui Neden Mi5s Lere 11 Güncellemesi Verirken mi5 leri Es Geçti. Ve Nasıl Yükleyeceğiz Biz möiui11i Yüklersek kasma Vs Olur mu?.

musabcel

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Musab
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
21
Evet Arkadaşlar Telefon Üzerinden Seneler Geçse de Halen Bir Amiral Gemisi Ve Gerek Kamerası Olsun gerek Kullanımı Halen Bir Çok telefona Rakip. Peki Miui Neden Mi5s Lere 11 Güncellemesi Verirken mi5 leri Es Geçti. Ve Nasıl Yükleyeceğiz Biz möiui11i Yüklersek kasma Vs Olur mu?.
Mi5 e Mi5s üzerinden port olarak veriliyor güncelleme resmi güncelleme değil tabi bunlar custom romlar mi5 için miui 11 eu rom mevcut 5s den portlanmış kurup bakabilirsiniz , cihazın bootloader ı açık olması ve twrp yüklü olması gerekiyor twrp üzerinden kurabilirsiniz.

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Oyla:

denoden

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Deniz
Cihazım
Mi5
Konular
0
Peki, global rom 10.2.2.0 OAAMIXM yüklü bende, yine de TWRP yüklemeke gerekir mi bu bahsettiğiniiz custom romları yüklemek için de ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Peki, global rom 10.2.2.0 OAAMIXM yüklü bende, yine de TWRP yüklemeke gerekir mi bu bahsettiğiniiz custom romları yüklemek için de ?

Yani, global rom yüklü cihazlarda sanırım bootloader kilidinin açılması durumu olmuyor? Kusura bakmayın atladım bootloader ifadesini 2.kez yazıyorum

Oyla:

musabcel

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Musab
Cihazım
Xiaomi Mi5
Konular
21
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yani, global rom yüklü cihazlarda sanırım bootloader kilidinin açılması durumu olmuyor? Kusura bakmayın atladım bootloader ifadesini 2.kez yazıyorum
bootloader ın açık olması ve twrp yüklü olması lazım custom romlar twrp den yükleniyor

Oyla:

eyup_gucluturk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Eyüp
Cihazım
Xiomi mi 5 32GB
Konular
4
Mi5 e Mi5s üzerinden port olarak veriliyor güncelleme resmi güncelleme değil tabi bunlar custom romlar mi5 için miui 11 eu rom mevcut 5s den portlanmış kurup bakabilirsiniz , cihazın bootloader ı açık olması ve twrp yüklü olması gerekiyor twrp üzerinden kurabilirsiniz.

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Hocam roma nasıl ulaşabilirim linki varmı ayrıca stable mi rom

Oyla:
Üst Alt