Saolun ama ben kablosuz bağlantı istemiyorum çünkü hem şarj i inanılmaz sömürüyor hem de çok fazla donma takılma var. Bende miracast dongle var sizin bahsettiğiniz işlemi yapıyor crome cast gibi 10 dolara aldım aliekspresden.
Miracast ile chromecast mantığı aynı değil.
Amaç ekranı birebir tv'ye yansıtmaksa miracast ve chromecast %100 stabil değil. Fakat fotoğraf, film, v.s. yayınlamaksa chromecast gayet iyi çalışıyor, miracast çok şarj yer, sanıyorum video oynarken telefonun ekranı açık kalmak zorunda, chromecast ise telefondan sadece emri alıyor, telefon uyuyor ama görüntü akıyor. Deminki arkadaşın sorusuna cevap olarak; smart tv lerde olduğu gibi video formatı v.s. seçmez, siz telefondan film v.s. bulursunuz, bunu yansıt dersiniz, film tv de oynamaya başlar, telefonunuz sadece controller olarak çalışır, ileri al geri al, ses aç kapat, stop, play gibi, aynı zamanda bu kontrolleri telefonu hiç acmadan kilit ekranındanda yapabilirsiniz.
Chromecast'i apple tv v.s. gibi ürünlerin çok daha ucuz olan alternatifi gibi düşünebilirsiniz, ben şahsen öyle düşünüp edindim.
MI 4W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi