Yardım Xiaomi mi5 kapandı açılmıyor

gurselcgdm

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Gürsel
Cihazım
Xiaomi mi5
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Belli değil
Telefon Modeli
Xiaomi mi 5
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhaba forum arkadaşları bundan 6 ay once xiaomi mi 5 telefonumu kapanmış halde buldum ve şarjı bittiğini zannedip sarja taktım ve saatler geçsede bir sonuc alamadım. Ve sim kartımı başka bir telefona aktarırken on/off tuşuna basmam ile xiaomi mi5 açıldı 15 dakika sonra sevincim kursağımda kaldı ve bu olaydan sonra 3 defa daha açıldı ve kapandı sonra garantiye yolladım ve arka pil kapağı kırık olduğu için kullanıcı hatası mağnası ile 800 tl masraf çıkarttılar ve normal bir telefoncuya götürdüğümde arızayı sadece garantinin yapabileceğini söyledi. Bu telefonu garanti haricinde ucuz yollu nasıl yaptirabilirim içi de ders notlarım,telefon numaraları ,resimler var o yüzden yaptırmam lazım. Not ( telefon alınıdığı gibidir root vb şeyler yüklenmemiştir.

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
39
Merhaba forum arkadaşları bundan 6 ay once xiaomi mi 5 telefonumu kapanmış halde buldum ve şarjı bittiğini zannedip sarja taktım ve saatler geçsede bir sonuc alamadım. Ve sim kartımı başka bir telefona aktarırken on/off tuşuna basmam ile xiaomi mi5 açıldı 15 dakika sonra sevincim kursağımda kaldı ve bu olaydan sonra 3 defa daha açıldı ve kapandı sonra garantiye yolladım ve arka pil kapağı kırık olduğu için kullanıcı hatası mağnası ile 800 tl masraf çıkarttılar ve normal bir telefoncuya götürdüğümde arızayı sadece garantinin yapabileceğini söyledi. Bu telefonu garanti haricinde ucuz yollu nasıl yaptirabilirim içi de ders notlarım,telefon numaraları ,resimler var o yüzden yaptırmam lazım. Not ( telefon alınıdığı gibidir root vb şeyler yüklenmemiştir.
Merhaba mi8 konusunda brick mevzuu var orada (istanbulbalisi) adını yanlış söylüyor olabilirim zeytinburnundan bir arkadaş var o yaparsa yapar

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
39
Zeki İletişim den Enver adında bir arkadaş zeytinburnu

MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

goldballacs

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
murat
Cihazım
gm
Konular
0
bataryayı manuel şarj et veya bataryayı degiştirt...

Oyla:

acemimerakli

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özkan
Cihazım
mi5
Konular
2
buna benzer konular daha önce de açılmıştı. Zenex üstad power entegresinde problem olabileceğini yazmıştı. kendisiyle iletişime geçebilirsiniz.

Oyla:
Üst Alt