Soru xiaomi mi5 için xposed framework nasıl yüklenir

hamakamaa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ALİ
Cihazım
POCO X3 PRO
Konular
7
forumdaki konulara baktığımda mi5 için framework konusu göremedim ,internette araştırma yapmama ve elimden geldiğince uygulamaya çalışmama rağmen beceremedim xposed kurmayı yardımcı olabilir misiniz

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
forumdaki konulara baktığımda mi5 için framework konusu göremedim ,internette araştırma yapmama ve elimden geldiğince uygulamaya çalışmama rağmen beceremedim xposed kurmayı yardımcı olabilir misiniz
Miui'de Xposed yerine Wsm tools yüklenebiliyor. Ancak yeni versiyonlarda pek stabil olmuyor diye biliyorum. Yükleyen arkadaşlar varsa yazabilirler.

Şimdi diğer konularda gördüm. Wsmtools zaten Lolipop ve Marshmallow ile uyumsuzmuş. Bazı cihazlar için fixli Xposed verilmiş.
Sent from my MI PAD using Tapatalk

Son düzenleme:
Oyla:

hamakamaa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ALİ
Cihazım
POCO X3 PRO
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yok mu yardımcı olacak biri :(

Oyla:

Deejay_2006

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Harun
Cihazım
Mi4 w
Konular
8
Bnde mi4s için arıyorum buldum 5.1.1 e göre once apk sonra flash lıyorum ama değişen bisey yok framework yok görünüyor

Oyla:

casshern

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlut
Cihazım
Mi Note Pro
Konular
6
Bnde mi4s için arıyorum buldum 5.1.1 e göre once apk sonra flash lıyorum ama değişen bisey yok framework yok görünüyor

Bu konuyu incelerseniz burada var fakat bildiğim kadarıyla Türkçede hata veriyor. Yüklemeden önce ingilizce yaparsanız sıkıntı cikmaz. Yanlız kurarken sdk dosyalarına dikkat edin android surumune uygun olanı indirin.

MI NOTE Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Deejay_2006

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Harun
Cihazım
Mi4 w
Konular
8
K
Bu konuyu incelerseniz burada var fakat bildiğim kadarıyla Türkçede hata veriyor. Yüklemeden önce ingilizce yaparsanız sıkıntı cikmaz. Yanlız kurarken sdk dosyalarına dikkat edin android surumune uygun olanı indirin.

kaynak doğru bende burdan sürümüne göre denedim mi4s sdk22 arm64 ama olmamıştı bide EN deniyelim
Saol hocam

Oyla:

hamakamaa

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ALİ
Cihazım
POCO X3 PRO
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

hocam teşekkür ederim cihazı ingilizce yaparak yükledim xposedı. şimdi tekrardan türkçeye çevirsem cihazı sıkıntı çıkarır mı acaba yani xposed kullanmak için cihazı ingilizce mi kullanmam gerekiyo

Son düzenleme:
Oyla:

casshern

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlut
Cihazım
Mi Note Pro
Konular
6
hocam teşekkür ederim cihazı ingilizce yaparak yükledim xposedı. şimdi tekrardan türkçeye çevirsem cihazı sıkıntı çıkarır mı acaba yani xposed kullanmak için cihazı ingilizce mi kullanmam gerekiyo
Hocam v83 de çıkartıyordu v85 de bilmiyorum ama ceviripte olmazsa hiç bir işlem yaptirmiyor xposed kaldirmaniz lazim tekrar İng yapmak icin

Oyla:

suatsari

Süper Üye
Onursal Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Suat
Cihazım
Mi Note 3
Konular
16
Redmi note 3 için çalışan xposed yok. İngilizce yapınca çalışıyor, ama en.miui. com sitesinde yorumlarda bazı uygulamalarda sıkıntı çıkarttığı yazılmış, yani stabil değil....

Oyla:
Üst Alt