Satıldı Xiaomi Mi5 ( High Edition ) Prime - 64 gb

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AKINLASINN

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AKIN
Cihazım
Mi 8 Se
Konular
7
Ürün Durumu
Kullanılmış / İkinci El
Fiyat
800
Ürün Takas Durumu
Sadece nakit
Mi 5 Prime ilanlarına bakıyorsanız zaten standart Mi5 ile Mi5 Prime arasındaki önemli farkları biliyorsunuzdur deyip fazla konuya girmeyeceğim.

Snapdragon 820 işlemci kullanan ve 64 gb hafızası ile 1866 Mhz lik 3 gb ram' e sahip telefonum Gold rengidir. Arka kapağı cam tasarıma sahiptir. Telefon ilk günden bu güne ön camdan film, arka kısımda yurt dışından getirttiğim MSVII kılıf ile korunduğundan sıfır diye kandırabileceğim yeniliktedir. Köşelerde ezilme, çizilme v.b. deformasyonlar asla bulunmamaktadır. Çift hatlıdır ve iki hattında imei kayıtları yapılmıştır. Asla KAPANMA RİSKİ YOKTUR. Benim telefonumun ekran teknolojisi JDI panel olduğu için Ghost screen sorunu bulunmamaktadır. ( Bu telefondan kimden alırsanız alın, ilk panelini sorun. LG panel ise uzak durun. Bazen kullanıcı telefonundaki ghost screen sorununun farkında olmuyor yada farkında değilmiş gibi davranıyor. Riske girmeyip JDI panel olanlardan bulmaya çalışın)

Telefon kutusunda teslim edilecektir. Şarj cihazını vermeyeceğim. Bir kaç telefonda aynı anda kullanıyoruz evde. Kablonun bazı yerlerinde soyulmalar var. O nedenle tek masrafınız şarj cihazı olacaktır. Fiyatı da buna düşünerek uygun tuttum. İstanbul - Kıraç tarafında gündüz saatleri işyerime gelip çayımı içerek telefonu teslim alabilirsiniz. Memleketimiz uzak yerleri için ise önce EFT sonrasında kargo yapılacaktır.

Not : Telefon sıfır olarak SEFA hocadan alınmıştır.

Ekli dosyalar

• IMG_20190404edited.jpg
    IMG_20190404edited.jpg
    1.006,8 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG_20190404_130218_edited.jpg
    IMG_20190404_130218_edited.jpg
    892,6 KB · Görüntüleme: 23
Son düzenleme:

AKINLASINN

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AKIN
Cihazım
Mi 8 Se
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefon satılmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt