Haber Xiaomi Mi5 daha çıkmadan 17 milyon sipariş aldı

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Barselona’da düzenlenen Mobil Dünya Kongresi (Mobile World Congress)’nin en çok beklenen mobil cihazlarından birisi hiç kuşkusuz Xiaomi Mi5’ti. Ürünün, merakla beklenen tanıtımının ardından, kullanıcılardan büyük bir ilgi gördü. Önümüzdeki günlerde flash sale politikasıyla ilk satışının yapılacağı duyurulan Mi5 için şimdiden 17 milyonluk ön sipariş alındığı açıklandı.

gkhnse

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gokhan
Cihazım
mi4c
Konular
4
Maşallah:) Türkiye ye de gelse keşke, tadından yenmez

Mi-4c cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

golgeadamm

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
69
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Maşallah:) Türkiye ye de gelse keşke, tadından yenmez

Mi-4c cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Açıkçası Türkiye'ye gelse faslını çoktan geride bıraktım. Zira uzun süre ben de bekledim gelmesini, baktım olmuyor bir Çin seyahati sırasında Mİ Note aldım. Ülkedeki vergi sisteminden dolayı bu tür firmaların ülkemize gelmesi çok düşük ihtimal, ancak üretim için gelerek bu işi aşabilirler. O da ülkemizdeki ve komşulardaki durum malum, bu durumda kimse gelip burada fabrika kurma riskine girmez. Anlayacağın Çin yapımı olan "Gururla Yerli" Vestel'e ya da diğer piyasa telefonlarına mahkumuz, Çin'e gidip kendimiz almadıkça...

Dün 14 milyondu. 1 günde 3 milyon daha mı çıktı :o

İnanılması güç ama gerçekten de öyle, bir günde 3 milyon artmış. Ben bu haberi girdiğimde tam adet 16,7 milyondu...

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99

omercevirgen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Xiaomi mi4
Meslek
Yönetici
Konular
21
Bugün satışa çıkacaktı.Satışı ile ilgili stokları tükenmiş midir?Bilgisi olan var mı?

Farti

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
One Plus 5
Konular
1
Dakika da tükenmiştir büyük ihtimal bu telefon beklediğinden daha fazla ilgi gorcek

Guaire

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Tayfun
Cihazım
LG G2
Konular
23
Açıkçası Türkiye'ye gelse faslını çoktan geride bıraktım. Zira uzun süre ben de bekledim gelmesini, baktım olmuyor bir Çin seyahati sırasında Mİ Note aldım. Ülkedeki vergi sisteminden dolayı bu tür firmaların ülkemize gelmesi çok düşük ihtimal, ancak üretim için gelerek bu işi aşabilirler. O da ülkemizdeki ve komşulardaki durum malum, bu durumda kimse gelip burada fabrika kurma riskine girmez. Anlayacağın Çin yapımı olan "Gururla Yerli" Vestel'e ya da diğer piyasa telefonlarına mahkumuz, Çin'e gidip kendimiz almadıkça...

2016 Mart'a girmişiz, hala yeni bir pazara gireceklerine dair bir işaret yok. Ben artık beklemiyorum. Xiaomi iyi trolledi bizi.

Ancak Türkiye'ye gelmemelerinin vergi sistemiyle alakası yok. Vergi bütün markalara aynı. Ayrıca sırf Türkiye değil, gireceklerini söyleyip girmedikleri başka ülkeler de var.

Ayrıca girdikleri ülkelerde ne yapmadıklarına bakınca ülkeye giriş yapmalarının yetmeyeceği görülüyor. Gelmiş olsalar bile Mi Note'u getirmeyeceklerdi örneğin.

Üst Alt