Yardım Xiaomi Mi4C & Mi4G hangisini almalıyım?

kaşif

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serkan
Cihazım
htc
Konular
2
Merhaba Yetkililer ve kullanıcılar,
Bu iki telefondan birini alacağım hepsiburada'da aynı fiyat ikisi de. Mi4G kamerası daha iyi olmasına rağmen Kitkat gibi çok eski bir sürümle geliyor, Mİ4C ise lolilop ile geliyor sayfada yazdığına göre. Benim tercihim Mİ4G den yana ama güncelleme olayı beni düşündürüyor. Ben telefonla yok rootlama yok resetleme yok güncelleme bunları iyi bilen biri değilim. Sorun çıkarmayacak, aldığım gibi kullanabileceğim bir Mİ4 var mı acaba? Mi4G alırsam uğraşmak zorunda kalır mıyım? Bir de ikisi arasındaki en belirgin fark kamerası mıdır? 4C ve 4G arasında başka ne farklar biliyor musunuz? Teşekkürler.

byAndroid

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 5x
Konular
17
Mi 4 Android 6.0.1 sürümü ile gelmektedir. Üstünde gelen yazılım son sürümdur. Alıp direk kullanacaksın yani.
Mi 4 öneriyorum. Pil ve kamera konusunda daha iyi diye biliyorum. Birde unutmadan kasa kalitesi ve global romu unutmamak gerek

Oyla:

kaşif

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serkan
Cihazım
htc
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mi 4 Android 6.0.1 sürümü ile gelmektedir. Üstünde gelen yazılım son sürümdur. Alıp direk kullanacaksın yani.
Mi 4 öneriyorum. Pil ve kamera konusunda daha iyi diye biliyorum. Birde unutmadan kasa kalitesi ve global romu unutmamak gerek

Teşekkürler, Mi4 öneriyorum demişsiniz ama zaten ikisi de Mİ4. Ben G ve C arasında kalmıştım. Hepsiburada'da 2 çeşit Mİ4 var, biri G biri C. G olanın kamerası daha iyi. C olanın hızlı şarz özelliği var. Android 6 ile geldiği bilgisi güvenilir mi? Sitede birinde Kitkat diğerinde Lolipop yazıyor.

Oyla:

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Teşekkürler, Mi4 öneriyorum demişsiniz ama zaten ikisi de Mİ4. Ben G ve C arasında kalmıştım. Hepsiburada'da 2 çeşit Mİ4 var, biri G biri C. G olanın kamerası daha iyi. C olanın hızlı şarz özelliği var. Android 6 ile geldiği bilgisi güvenilir mi? Sitede birinde Kitkat diğerinde Lolipop yazıyor.

Oyla:

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Mi4 ve mi4c hızlı şarj destekler..
Hepsiburadan gelen mi4 son sürüm ile geliyor diyorlar.
Bende pazartesi günü alacağım cihazımı kargodan.. Buraya gelmiş ama pazar günleri kapalı olduğu için..

Oyla:

rash.87

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Raşit
Cihazım
Redmi 4 Pro
Meslek
İşçi
Konular
19
Arkadaşlar neden mi4g yani.Sahibinden de benimde bu yaz fazlasıyla satışını yaptığım Mi4s var he'mde 850 lira.Mi4s ikisinden de güzel.Kasa metal arkası cam 3/64 hafıza parmak izi okuyucu ve usb type c bağlantısı.Hele siyah rengi süper.Haa global rom yok orası ayrı.Tabi bu sadece bir tavsiye.

Oyla:

kaşif

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serkan
Cihazım
htc
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar neden mi4g yani.Sahibinden de benimde bu yaz fazlasıyla satışını yaptığım Mi4s var he'mde 850 lira.Mi4s ikisinden de güzel.Kasa metal arkası cam 3/64 hafıza parmak izi okuyucu ve usb type c bağlantısı.Hele siyah rengi süper.Haa global rom yok orası ayrı.Tabi bu sadece bir tavsiye.

Sen bahsedene kadar böyle bir model olduğunu bilmiyordum. Evet özellikleri güzelmiş ama global rom olmaması zaten başlı başlına bir sorun.

Oyla:

rash.87

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Raşit
Cihazım
Redmi 4 Pro
Meslek
İşçi
Konular
19
Sen bahsedene kadar böyle bir model olduğunu bilmiyordum. Evet özellikleri güzelmiş ama global rom olmaması zaten başlı başlına bir sorun.
Niye sorun olsun ki.Sonuçta xiaomi.eu da tüm romlar mevcut.Çoklu dil romları var mis gibi Türkçe.Ben sattıklarımın hiç birinden daha şikayet geri dönüş duymadım hocam.cihazın elde tutumu kalitesi ve 5" olması çok avantaj.Şu mi5s çıkmasaydı Mi4s alacaktım fakat grey mi5s beni çok cezbetti.

Oyla:

byAndroid

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 5x
Konular
17
G modeli diye bişey yok. Orada ki G 4G yi desteklediği için eklenmiş bir ibare. Mi 4, mi 4c, mi 4s bunların üçü de ayrı modeller. Üçüde hızlı şarjı destekli. 4c de farklı bir port var type-c diye. Aynı zamanda mi 4c ve mi 4s in global romu yok. Xiaomi.eu rom kullanacaksın aldığın zaman. Mi 4c lolipop sürümünde kaldı. Mi 4 marshmallow 6.0.1 ile geliyor. Global romu var.

Oyla:
Üst Alt