- Adım
- TC GamzeMersin Yapıcı
- Konular
- 8
Merhaba arkadaslar
Şöyle bir sıkıntım var. Calistigim sirkette wifi mac adres filtreleme yöntemiyle kullanılıyor.kayit ettirip kullaniyoruz. Ancak ortaya soyle bir durum cikti xiaomi mi4 kullanan 4.5 kisiyiz hepimiz mi4 ve hepimizin mac adresi ayni bu yuzden birimizin kayidiyla herkes girebiliyor ancak sıkıntı tamda burda
iki kisi ayni anda giremiyor.Bildigim kadariyla her mobil cihazin veya pc nin mac adresi farkli oluyor. Bizdeki bu duruma bir aciklama bulamadim degistirilmesi vs gibi google arastirmasi yaptım mümkün gibi ancak daha evel bu isi yapan var mi? Mac degistirelim derken telefonu ele almayalim
.son olarak imei kaydinin bununla bir alakasi var mi imei tamir isinde mac ile ilgili bir islem yapiliyor mu? ilginiz icin simdiden tesekkurler...
MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şöyle bir sıkıntım var. Calistigim sirkette wifi mac adres filtreleme yöntemiyle kullanılıyor.kayit ettirip kullaniyoruz. Ancak ortaya soyle bir durum cikti xiaomi mi4 kullanan 4.5 kisiyiz hepimiz mi4 ve hepimizin mac adresi ayni bu yuzden birimizin kayidiyla herkes girebiliyor ancak sıkıntı tamda burda

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi