Xiaomi Mi4 ve Mi Pad ürünlerinde fiyat indirimine gidebilir

Görünüşe göre Xiaomi; Mi4, Mi Pad (Tegra K1 modeli) ve TV fiyatında bir indirime gidecek. Xiaomi'ye ait online mağaza olan www.tmall.com, 20 Ekim 2014 günü, sitedeki bu ürünlerin fiyatlarına "?" koymuştu. Firmaya yakın bir takım isimler, bunun bir nabız yoklama olduğunu, gelecek tepkilere göre fiyatta indirime gidilebileceğini söylüyorlar.

Xiaomi Mi4, 1999 RNB yani 325$ fiyatla piyasaya sunulmuştu. Ancak daha yüksek çözünürlülüğe ve daha büyük ekrana sahip olan Meizu MX4, Oppo Find 7 ve IUNI U3 ürünlerinin de bu fiyattan ya da daha alt fiyattan piyasaya sunulacağı dedikodularının, Xiaoimi'yi böyle bir nabız yoklaması yapmaya zorladığı belirtiliyor.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Kulislerde dolaşan söylentilere bakılırsa, Xiaomi Mi4'ün yeni fiyatı 1799 RMB yani 294$ bandında olacak.

benkimim

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Telefon
Konular
524
hocam zaten mi pad 16gb 240 dolar ve 64gb ise 270dolar o zaman sizin yaptığınız habere göre mi pad e bir fiyat artışı söz konusu oluyor

Ayrıca mi4 ün fiyat kırması gerekliydi yaparlarsa gayet mantıklı bir iş yapmış olurlar

golgeadamm

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
69
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cvp: Xiaomi Mi4 ve Mi Pad ürünlerinde fiyat indirimine gidebilir

Hocam gerekli araştırmayı yapıp haberi düzelttim. O üründe de indirim olabileceği belirtiliyor. Ama sanırım haberde yanlış bir fiyat girilmiş.

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.237

Diğer firmalar piyasayı yükseltmeye çalışıyor oppo meizu xiaomi gibi firmalar ise düşürmeye :)

12dyl1983

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Velid Kaya
Cihazım
Mİ 8 6/128
Meslek
Eczacı Teknisyeni
Konular
17
RE:

Düşürsünler zaten belki Türkiye'ye geldiklerinde buradaki fiyatlara da yansır bu indirimler ;)

golgeadamm

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
69
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Yurt dışı fiyatları ne kadar düşerse düşsün, bizim ülkemize geldiğinde fiyatlar yine de çok yüksek oluyor. Çünkü daha gümrükten geçerken %25 ÖTV ve %18KDV alıyor devlet. Tabi firmalar da bunu bize yansıtıyorlar. Bu yüzden fiyat düşüşlerinin bize yansıması için iki olasılık var:

1- Hükümet gümrük vergisini kaldıracak, ki bu pek mümkün değil. Bu gümrük vergileri sözüm ona insanları ithalattan caydırıp yerli üretimi teşvik etmek, yerli üreticiyi korumak ve ülke dışına para çıkışını engellemek için konulmuştu. Hatta verginin konmasını da bizzat AB istemişti! Ne ilginç değil mi, AB bizim çıkarlarımızı gözetiyor, yersek tabii :). Her neyse, bu vergiler ne ithalatı düşürdü, ne yerli üretimi geliştirdi, ne de paramızın ülke içinde kalmasını sağladı.

2- Firmaların Türkiye'de üretime başlamaları. Xiaomi'den böyle bir atak gelse süper olur. Onun için de çok iyi olur, çünkü tüm Ortadoğu'ya, Balkanlara, Kafkasya'ya ve Avrupa'ya buradan satış yapabilir. Üstelik Türkiye'deki üretim maliyetleri Çin'dekinden çok da yüksek sayılmaz. Xiaomi'nin Hindistan'da üretim yapmayı tartıştığına dair bir haber bugün paylaştım. Neden burada da olmasın?

Guaire

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Tayfun
Cihazım
LG G2
Konular
23
Mi4'ün 2GB RAM'li versiyonu için Çin'de ruhsat aldılar. Fiyat kırmaktan ziyade düşük bir modelini biraz düşük fiyattan satacaklar gibi görünüyor.

Guaire

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Tayfun
Cihazım
LG G2
Konular
23
Son dedikodular 2GB RAM ve 3G'li modelin 1599 yuan (261$), 2GB RAM ve 4G'li modelin ise 1799 yuan (294$) olacağı yönünde.

Üst Alt