bunlardan birini alabilirim temiz var ise ulasırsanız sevinirim
Yahyaisik Deneyimli Üye Deneyimli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Yahya Cihazım Mi 5 S Yaş 23 Konum İzmir Katılım 1 Temmuz 2017 Konular 9 Mesajlar 131 Tepkime puanı 7 Puanları 18 21 Kasım 2017 #1 bunlardan birini alabilirim temiz var ise ulasırsanız sevinirim
T THECERN Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Şahin Cihazım Yakında Mİ5 Yaş 28 Konum İSTANBUL Katılım 31 Temmuz 2017 Konular 6 Mesajlar 39 Tepkime puanı 6 Puanları 8 22 Kasım 2017 #2 fiyat aralığı da yazsaydın keşke?
S senerserkan Yeni Üye MIUI Sever Acemi Üye SMS Onaylı Adım serkan Cihazım discovery2 Yaş 47 Konum Balıkesir Katılım 25 Mart 2016 Konular 1 Mesajlar 4 Tepkime puanı 0 Puanları 1 6 Aralık 2017 #3 Yahyaisik' Alıntı: bunlardan birini alabilirim temiz var ise ulasırsanız sevinirim Genişletmek için tıkla ... agustos ayında hepsiburada dan aldıgım (evo garanili) mi 5 prime var düşünürseniz fiyat yazın lütfen
Yahyaisik' Alıntı: bunlardan birini alabilirim temiz var ise ulasırsanız sevinirim Genişletmek için tıkla ... agustos ayında hepsiburada dan aldıgım (evo garanili) mi 5 prime var düşünürseniz fiyat yazın lütfen
Yahyaisik Deneyimli Üye Deneyimli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Yahya Cihazım Mi 5 S Yaş 23 Konum İzmir Katılım 1 Temmuz 2017 Konular 9 Mesajlar 131 Tepkime puanı 7 Puanları 18 9 Aralık 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 Konu kilit bir cihaz aldım teşekkürler. Sent from my MI 5s using Tapatalk