Yardım Xiaomi Mi4 LTE Teknik Servis hatası

HYBRID

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet Ali
Cihazım
Mi4
Konular
4
Merhaba arkadaşlar,
Telefonumu neredeyse 5 ay önce arızadan dolayı servise gönderdim (Delta Servis) ve geçen gün telefon servisten sonunda geldi. Teknik servisin yaptığının anakart ve ekran değişimi olduğunu söylediler. Telefonu biraz kurcaladiktan sonra fark ettim ki model numarası kısmında Mi4 LTE yerine Mi4 yazıyor hatta şu postu gönderirken aşağıda 'Mi4 W cihazından' ibaresi çıkıyor ve 4.5 G özelliği sanırım yok.
Bu durumda ya Mi4 W ile devam etmek durumundayım ya da tekrar servise göndermek ki ikinci seçenekte yine bir 4-5 ay bekleyeceğimi düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım, tüketici hakları bu konuda bir şey yapabilir mi? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

MI 4W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Merhaba arkadaşlar,
Telefonumu neredeyse 5 ay önce arızadan dolayı servise gönderdim (Delta Servis) ve geçen gün telefon servisten sonunda geldi. Teknik servisin yaptığının anakart ve ekran değişimi olduğunu söylediler. Telefonu biraz kurcaladiktan sonra fark ettim ki model numarası kısmında Mi4 LTE yerine Mi4 yazıyor hatta şu postu gönderirken aşağıda 'Mi4 W cihazından' ibaresi çıkıyor ve 4.5 G özelliği sanırım yok.
Bu durumda ya Mi4 W ile devam etmek durumundayım ya da tekrar servise göndermek ki ikinci seçenekte yine bir 4-5 ay bekleyeceğimi düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım, tüketici hakları bu konuda bir şey yapabilir mi? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Servisler normalde 20 İş gününde Arıza/Noksanlığı gideremedikleri takdirde, ya Yeni bir Cihaz, yoksa, bir Üst modelini vermek durumundalar....Siz neden 5 Ay beklediniz, anlamakta zorluk çekiyorum....
Bir alt Model Cihaz veremezler.....Hemen iade edin ve 7 İşi gününde Size LTE'li, yoksa bir Üst Model göndermelerini, aksi takdirde Hukuki yollara başvurmak zorunda kalacağınızı açıkca belirtin....

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

osos11

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
OnePlus 5
Konular
14
Bence de hemen arayıp durumu bildirin.
Mi 4W modelinin 4g desteği yok.
Benim başıma gelse 64gb modelini takmış olsalardı sorun olmazdı . :D
Ama birde 16 lık takmışlar. Yazık...

MI 4S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

_CeKoCu_

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aptal Adam
Cihazım
Mİ 5 , Mİ9 SE
Meslek
Danışman
Konular
33
Benden sana tavsiye hemen gönder mi 5 istiyorsan bir miktar para vereyim mi5 gönderin yaz ariyorlar ben boyle aldım üst modeli beklemek yerine

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

dilardi

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Konular
1
Arkadaşın başına gelenlerin aynısı kardeşimin başına geldi.Ben aldırdığım için mahcup oldum.Bayram arefesinde gonderilmiş. Öncekini n11.com'dan almıştım ama hepsiburada.com cihazıydı. Paket üzerinde wcmda yazıyordu ama LTE destekliydi. Tam versiyonunu hatırlamıyorum ama güncellemesini ben yapmıştım. Tavsiyenizin iade yönünde olduğunu anlıyorum

Oyla:

Wandeta

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış Aslan
Cihazım
Samsung S2
Konular
22
Tüketici mahkemesine vermek veya anlaşmak bunlar kişiye özel geçici çözümler kişinin sorununu çözüyorlar bir başkasına yine aynı , elde fotograf her türlü belge var bunları devlet üzerinden şikayet ( tüketici mah. bahsetmiyorum ) etme yeri yokmudur bu tür bir hak aransa daha iyi olmazmı yani bunların yetkileri ellerinden alınsa veya yüksek mıktarlarda ceza alsalar yokmudur bu memlekette bir çözüm

Oyla:

Sydgkdmr

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Şeyda Gkdmr
Cihazım
Xiaomi mi4i
Konular
0
Merhaba arkadaşlar,

Delta servis çok berbat. Telefonum yeni geldi. Yollafigimdan daha kotu geldi. Başka servislerin de keşke bakma şansı olsaydı

Oyla:

Admin

Elit Üye
Elit Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Admin
Cihazım
Mi5 Pro
Meslek
Prof.