- Adım
- Naci
- Cihazım
- Xiaomi mi4
- Konular
- 1
Öncelikle herkese merhabalar,
Xiaomi Mi4'ün ne kadar dandik ve ekranı adi olan bir model olduğunu ekranı çatlayınca anladım.
Tam ortasında enine doğru boydan boya bir çizgi oluştuğu için ekranın alt tarafı kullanılamıyordu.
Ekranı kendim değiştirdim, fakat aradan 5 ay geçmeden ikinci ekranda sağ alt köşesinden çatladığı için şuan yine alt taraf kullanılamıyor.
Ayrıca şunu da belirtmek istiyorum;
Ekran koruyucu olduğu ve üzerindeki ekran koruyucu kırılmadığı halde altındaki ekran nasıl çatlar onuda anlayabilmiş değilim?
Xiaomi firması için gerçekten çok utanç verici bir durum olsa gerek.!!
Şimdi forumdaki tüm arkadaşlara şunu sormak istiyorum;
Xiaomi mi6 içinde böyle bir durum var mıdır?
Bu konuda bilgisi olan varsa bilgi verebilir mi?.
Yeni telefon almayı düşünüyorum, fakat sırf bu yüzden başka bir marka ve model araştırıyorum..
Şimdiden herkese teşekkürler.
Xiaomi Mi4'ün ne kadar dandik ve ekranı adi olan bir model olduğunu ekranı çatlayınca anladım.
Tam ortasında enine doğru boydan boya bir çizgi oluştuğu için ekranın alt tarafı kullanılamıyordu.
Ekranı kendim değiştirdim, fakat aradan 5 ay geçmeden ikinci ekranda sağ alt köşesinden çatladığı için şuan yine alt taraf kullanılamıyor.
Ayrıca şunu da belirtmek istiyorum;
Ekran koruyucu olduğu ve üzerindeki ekran koruyucu kırılmadığı halde altındaki ekran nasıl çatlar onuda anlayabilmiş değilim?
Xiaomi firması için gerçekten çok utanç verici bir durum olsa gerek.!!
Şimdi forumdaki tüm arkadaşlara şunu sormak istiyorum;
Xiaomi mi6 içinde böyle bir durum var mıdır?
Bu konuda bilgisi olan varsa bilgi verebilir mi?.
Yeni telefon almayı düşünüyorum, fakat sırf bu yüzden başka bir marka ve model araştırıyorum..
Şimdiden herkese teşekkürler.
Son düzenleme: