Soru Xiaomi mi4 hayal kırıklığı

naccey

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Naci
Cihazım
Xiaomi mi4
Konular
1
Öncelikle herkese merhabalar,
Xiaomi Mi4'ün ne kadar dandik ve ekranı adi olan bir model olduğunu ekranı çatlayınca anladım.
Tam ortasında enine doğru boydan boya bir çizgi oluştuğu için ekranın alt tarafı kullanılamıyordu.
Ekranı kendim değiştirdim, fakat aradan 5 ay geçmeden ikinci ekranda sağ alt köşesinden çatladığı için şuan yine alt taraf kullanılamıyor.
Ayrıca şunu da belirtmek istiyorum;
Ekran koruyucu olduğu ve üzerindeki ekran koruyucu kırılmadığı halde altındaki ekran nasıl çatlar onuda anlayabilmiş değilim?
Xiaomi firması için gerçekten çok utanç verici bir durum olsa gerek.!!
Şimdi forumdaki tüm arkadaşlara şunu sormak istiyorum;
Xiaomi mi6 içinde böyle bir durum var mıdır?
Bu konuda bilgisi olan varsa bilgi verebilir mi?.
Yeni telefon almayı düşünüyorum, fakat sırf bu yüzden başka bir marka ve model araştırıyorum..
Şimdiden herkese teşekkürler.

Son düzenleme:

oruba

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
özkan
Cihazım
Xiaomi MI4
Meslek
Gazeteci/Müzisyen
Konular
94
3 yıldır mi4 kullanıyorum, defalarca düşürdüm, çercevelerinde ufak çizikler oluştu sadece, bence sağlam cihaz. Fakat direkt camdan darbe alırsa kırılacaktır tabiki, diğer birçok cihaz gibi. Orjinal ekran temini konusunda ise sıkıntı olduğu bir gerçek.
İşin özeti, telefonlara dikkat etmek, kılıflı kullanmak gerekir, çünkü hassas aletler. Hangi marka olursa olsun ekran değişimi v.b. ucuz işlemler değil. Firmalarda her geçen gün daha zarif, kırılgan cihazlar üretiyorlar, strateji...

MI 4W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

byAndroid

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 5x
Konular
17
Hocam ekran konusunda katılıyorum , kalitesizliği bir yana koruma olarakda gorilla glas bulunmuyormuş zaten . Arkadaşım var s3 mini kullanıyor her Allah ın günü en az iki kez düşer telefon ama hiç mi ekran kırılmaz . Mi 4 te temperli cam var ona bişey olmadan alttaki cam kırılıyor . Gerçekten kalitesiz bir ekranı var sonradan takılan yan sanayilere hiç girmiyorum bile . Yukarıda yazdığınız şeylerin aynısını yaşadım

m35

Sony Fans
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
Mix 2
Meslek
Kimya Mühendisi
Konular
29
temperli cam dediğin nekadar temperli oda tartışılır darbeyi emeyip ekrana veriyor çoğu kalitesiz ekran artı onu geçtim tam ekraa denk gelicek köşeden bir darbe aldıysa yine kırılır bi sürü ihrimal var ekranı kırılmayan bi cihaz yok malesef bi ara moto z için abd de ekranı ırılmaya karşı garantili diye reklam yaparak sattılar ki o cihazda hafif 120 gramlık bir cihaz ve o yüzdende düşerken daha hafif darbelere maruz kalıyor ve şasisi daha sağlam. çerçeve üstüne dütümü kırılmıyor kolay kolay.
3 kere düşürdüm hemde çok sert düşmelerdi hiç bişey olmadı moto z ye ama aynı durumu başka hiç bi cihazda yaşayacagımı sanmam hepsi narin...

FatalRhymer

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Xiaomi Mi4
Konular
10
Evde 2 tane Mi 4 var ve ekranıyla ilgili bir sıkıntı yaşamadık . Düşme ve fırlatma durumları oldu temperli cam olduğu için ekran bir hasar almadı .Ayrıca telefon 4. yaşına girdiği için kendi taktığınız ekran orijinal olmayabilir.

byAndroid

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 5x
Konular
17
Hocam zaten orijinal ekranın sağlamlığına tam bişey diyemiyorum . İlk ekranım ölü pixelden serviste değişti değişen ekranda yakın bir zamanda kırıldı (sehpa seviyesinden fayansa düştü) . Yenisini bu sefer ben taktım bakalım bu ne kadar gidecek

FatalRhymer

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Xiaomi Mi4
Konular
10
Fayansa düşmesi kötü olmuş güzel bir temperli cam kullanarak önleminizi alabilirsiniz . Umarım bir problem yaşamazsınız.

naccey

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Naci
Cihazım
Xiaomi mi4
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
temperli cam dediğin nekadar temperli oda tartışılır darbeyi emeyip ekrana veriyor çoğu kalitesiz ekran artı onu geçtim tam ekraa denk gelicek köşeden bir darbe aldıysa yine kırılır bi sürü ihrimal var ekranı kırılmayan bi cihaz yok malesef bi ara moto z için abd de ekranı ırılmaya karşı garantili diye reklam yaparak sattılar ki o cihazda hafif 120 gramlık bir cihaz ve o yüzdende düşerken daha hafif darbelere maruz kalıyor ve şasisi daha sağlam. çerçeve üstüne dütümü kırılmıyor kolay kolay.
3 kere düşürdüm hemde çok sert düşmelerdi hiç bişey olmadı moto z ye ama aynı durumu başka hiç bi cihazda yaşayacagımı sanmam hepsi narin...

Hocam;
Moto Z dediğin motorola mıdır?

darkness_102

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ozan
Cihazım
Mİ A1
Konular
4
Mi4 malzeme ve ekran kalitesi olarak tatmin edici bendeki mi4 defalarca dustu fırladı ekranda ufacık cizik bile oluşmadı şuan kullandığım mi a1 den bile kaliteli bence

Üst Alt