Xiaomi mi4 batarya sorunu

OnurSözen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Xiomi m5
Konular
12
Xiaomi mi4 cihazını bugün aldım ilk açtım cihazı , kurulumu yapmaya başlarken şarjının bitmek üzere oldugunu farkettim neyse kurulumu bitirdim telefon kapandı şarjı bitti .Sarja taktım %38 de açıldı pek önemsemedim. Fulledim şarjını güncellemelere baktım ve kararlı 8.5.1 sürümünü kurdum. Telefonum yüzde 75lere geldiginde şarjı önce yüzde 10 sonra yüzde 5 5 düşmeye başladı sorun bataryadamı yoksa yazılımdamı anlayamadım lütfen yarımcı olurmusunuz ? Hepsiburada sitesinden aldım geri iade etmelimiyim ayrıca hat taktım geri alırlarmı bilemiyorum yardımlarınızı bekliyorum ...

Yigitozturk

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yiğit öztürk
Cihazım
Mi 5
Konular
17
oncelikle sunu soylemeliyim ki hat takmakla cok buyuk yanlis yapmissin hat takilan bir telefon ikinci el kategorisine girer ve iadesi yapilamaz.senin suan yapman gereken telefonu bikac gun daha kullanip eger sorun devam ediyorsa garantiye yollaman.batarya kendini tahmini 10 sarj sonra gercek performansini gosterir

OnurSözen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Xiomi m5
Konular
12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tamamdir tesekkur ederim bu politika hangi firmalarda gecerli anlamis degilim media markt internet sitesinden iphone 6s almistim hat taktim birgun kullandim sonra begenmedim iade ettim sikinti cikmadi 3 gune yatirdilar parayi. İlginc bir durum var burda

enes122

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Mi8 6/64
Konular
8
Tamamdir tesekkur ederim bu politika hangi firmalarda gecerli anlamis degilim media markt internet sitesinden iphone 6s almistim hat taktim birgun kullandim sonra begenmedim iade ettim sikinti cikmadi 3 gune yatirdilar parayi. İlginc bir durum var burda
hocam merhaba bu sorun tekrarladımı acaba?

OnurSözen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Xiomi m5
Konular
12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yok duzeldi telefon herhalde batarya sifir diye yapti birkere oldu suan problem yok

Üst Alt