Öncelikle merhabalar, uzun süreden beri xiaomi mi4 telefonunu araştırıyorum, gerek youtube gerekse diğer videolardan inceleme imkanı buldum telefonu, telefonun halen türkiye pazarına girmemesi beni oldukça şaşırttı. Bu sıkıntı telefon alıp satanlar içinde bir problem olsa gerek, keza ben telefonu çok beğendim fakat kafamda deli sorular?
xiaomi mi4 orijinal Türkçe seçeneği varmı?
kendisi 4gyi desteklese bile, türkiye de 3g olayında bile problemli olarak gözüküyor, 3g rahatlıkla çalışıyor mu?
xiaomi shoptan alsak, veya ibuygou'dan gümrükte ekstra ücrete takılacakmıyız? masraf olayı ne kadar?
xiaomi türkiyeye gelmediğinden telefonun garanti işlemi nasıl olacak?
dil için rom yükleniyor galiba, 3g için bir özellik olması lazım, bunlarla uğraşmak pek hoş durmuyor?
Sonuçta ben 64gblık modeli düşünüyorum, buda 1000-1300 tl arası en az bir maliyet söz konusu ortada.
Ne dersiniz, türkiyeye gelmesini beklemek mi? yada eldeki iphone 4s'le devam etmekmi?
xiaomi mi4 orijinal Türkçe seçeneği varmı?
kendisi 4gyi desteklese bile, türkiye de 3g olayında bile problemli olarak gözüküyor, 3g rahatlıkla çalışıyor mu?
xiaomi shoptan alsak, veya ibuygou'dan gümrükte ekstra ücrete takılacakmıyız? masraf olayı ne kadar?
xiaomi türkiyeye gelmediğinden telefonun garanti işlemi nasıl olacak?
dil için rom yükleniyor galiba, 3g için bir özellik olması lazım, bunlarla uğraşmak pek hoş durmuyor?
Sonuçta ben 64gblık modeli düşünüyorum, buda 1000-1300 tl arası en az bir maliyet söz konusu ortada.
Ne dersiniz, türkiyeye gelmesini beklemek mi? yada eldeki iphone 4s'le devam etmekmi?