Soru Xiaomi Mi Wifi Pro 300Mbps Sinyal Güçlendirici

bilald0

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bilal
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
16
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global v.9.6.4
Telefon Modeli
Redmi Note 5
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar bu ürün nasıl kullanan varsa biraz bilgi verebilir mi? Alınır mı bu ürün? İşimi görür mü?

w00t

Gusto XIII
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kemal
Cihazım
Mi 8
Konular
11
Ben kullanıyorum ve gayet mutluyorum. Kullanım amacına bağlı olarak iyi ya da kötü diye yorumlar duyabilirsin.Türksat Kablosuz kullanıyorum ve moem değiştiremiyorum bildiğiniz gibi. Modemleri çok dandik ve çekim güçleri kötü. Eskiden evin odasına bildiğin internete bağlanamıyordum şimdi bütün evde çok iyi bi şekilde bağlantı sağlıyorum. ilk aldığınızda Mi Home uygulamasını android veya ios telefonunuzdan indirip kurulumunu yapıyorsunuz sonra indirdiğiniz programı bile silip kullanmaya devam edebilirsiniz.

Oyla:

bilald0

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bilal
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
16
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben kullanıyorum ve gayet mutluyorum. Kullanım amacına bağlı olarak iyi ya da kötü diye yorumlar duyabilirsin.Türksat Kablosuz kullanıyorum ve moem değiştiremiyorum bildiğiniz gibi. Modemleri çok dandik ve çekim güçleri kötü. Eskiden evin odasına bildiğin internete bağlanamıyordum şimdi bütün evde çok iyi bi şekilde bağlantı sağlıyorum. ilk aldığınızda Mi Home uygulamasını android veya ios telefonunuzdan indirip kurulumunu yapıyorsunuz sonra indirdiğiniz programı bile silip kullanmaya devam edebilirsiniz.
Bizim evin arka odasında hiç çekmiyor acaba iyi bir şekilde çeker mi wi-fi
Ve bu cihazı normal şekilde wi-fi'nin 1-2 çektiği yerde prize taksam diğer yerlerde iyi çekim sağlar mı?

Oyla:

KutayKaraman

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kutay
Cihazım
Xiaomi Mi 5s
Konular
19
ben aldım kullanıyorum gayet iyi fakat tek sorunu var ip çakışması oluyor ve bu durum çok can yakıcı haberiniz olsun.

Oyla:
Üst Alt