Yardım Xiaomi Mi True 2 Basic Xiao Ai Eşleştirme Sorunu

aliazem

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ali Azem Taş
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
1
Herkese merhaba
Dün Xiaomi Mİ True Wireless Earphones 2 Basic kulaklık aldım. Bugün de dışarıda telefon konuşması sırasında karşı tarafa sesim kesik kesik gitmesi sorunu yaşadığım için yazılım güncellemesi var mı diye kontrol etmek için Xiao Ai i yükledim. Çince nin içinden bir şekil sıyrılarak eşleştirme ekranına geldim. Ancak uygulama ile kulaklık eşleşmiyor. Sürekli bluetooth eşleşme ekranında cihazı arıyor ama bulamıyor. Cihaz normal olarak telefona bağlanıyor bir problem yok. Xiao Ai sürümü son sürüm. Nasıl bu sorunu aşabilirim. Telefon Mi6

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

husmer22

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
hüsnü
Cihazım
mi9se
Konular
21
Herkese merhaba
Dün Xiaomi Mİ True Wireless Earphones 2 Basic kulaklık aldım. Bugün de dışarıda telefon konuşması sırasında karşı tarafa sesim kesik kesik gitmesi sorunu yaşadığım için yazılım güncellemesi var mı diye kontrol etmek için Xiao Ai i yükledim. Çince nin içinden bir şekil sıyrılarak eşleştirme ekranına geldim. Ancak uygulama ile kulaklık eşleşmiyor. Sürekli bluetooth eşleşme ekranında cihazı arıyor ama bulamıyor. Cihaz normal olarak telefona bağlanıyor bir problem yok. Xiao Ai sürümü son sürüm. Nasıl bu sorunu aşabilirim. Telefon Mi6

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Kulaklıkgi Ai uygulaması görüyor mu peki ürünün sahte olma ihtimali olabilir bence Xiaomi orjinallik sorgulaması yaparmisiniz

Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt