Haber Xiaomi Mi Router 4Q Tanıtıldı.!

Xiaomi’nin en son Router serisi olan Xiaomi Router 4’ün ardından Xiaomi bugün Mi Router 4Q’u duyurdu. Yaklaşık 4 ay önce tanıtılan Xiaomi Mi Router 4’den daha ucuz bir versiyonu olan Xiaomi Mi Router 4Q, evinizde ve ofisinizde daha rahat kullanıma uygun olarak üretilmiştir. Parlak ve mavi renk ile şık bir tasarıma sahip olan Router 4Q […]

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Biz Xiaomi den Ad destekli Router beklerken Xiaomi Ac desteğini de kaldırıyor ucuz olsun diye. Ah Xiaomi Ah Ac desteği olmayan Router mi sürülür piyasaya bu zamanda.

Haber için teşekkürler hocam, bir an için Ad destekli üst versiyon olabilir mi diye düşündüm.

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Biz Xiaomi den Ad destekli Router beklerken Xiaomi Ac desteğini de kaldırıyor ucuz olsun diye. Ah Xiaomi Ah Ac desteği olmayan Router mi sürülür piyasaya bu zamanda.

Haber için teşekkürler hocam, bir an için Ad destekli üst versiyon olabilir mi diye düşündüm.
Düşük bütçeli bir ürün olduğu için bazı özelliklerden feragat edilmiş olabilir fiyatına göre iş görür. AD (daha hızlı veri aktırma) özelliğini ilerki zamanlarda çıkaracak olan Xiaomi'nin daha gelişmiş modellerinde görürüz umarım.

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Düşük bütçeli bir ürün olduğu için bazı özelliklerden feragat edilmiş olabilir fiyatına göre iş görür. AD (daha hızlı veri aktırma) özelliğini ilerki zamanlarda çıkaracak olan Xiaomi'nin daha gelişmiş modellerinde görürüz umarım.

İnşallah hocam. Evde 2 tane Mi Router 3 var, ikisinden de çok memnunum. Telefonlarda yayginlasinca getirecek herhalde Xiaomi.

Üst Alt