Yardım Xiaomi Mi Play Telefonum Açılmıyor!!

Yunus8558

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yunus Can
Cihazım
Xiaomi Mi Play
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
v11.0.2
Telefon Modeli
Xiaomi Mi Play
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
3,4 ay önce bu modeli aldım ilk başta hiç açma kapamada sıkıntı yok direkt açılıp direk kapatılabiliyordu. 1,5 . ayda yavaş açılma başladı 64 gb depolamanın 34 gb ını kullanıyorum. Sonra 10 15 dk da açılmaya derken 30 dakkaya gibi değişik süreler karşıma çıktı. Bu seferde açılmaya çalışıp Mi ekranında kalıyor sonra kendini kapatıp tekrar açmaya çalışıyor bir süre sonra recovery moda alıyor kendisini. Wipe data yaparak kurtulurum ama içinde önemli şeyler var. Mi bulut a da kaydetmedim maalesef. Yardım edin lütfen!!!

Fire

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Eren
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
38
3,4 ay önce bu modeli aldım ilk başta hiç açma kapamada sıkıntı yok direkt açılıp direk kapatılabiliyordu. 1,5 . ayda yavaş açılma başladı 64 gb depolamanın 34 gb ını kullanıyorum. Sonra 10 15 dk da açılmaya derken 30 dakkaya gibi değişik süreler karşıma çıktı. Bu seferde açılmaya çalışıp Mi ekranında kalıyor sonra kendini kapatıp tekrar açmaya çalışıyor bir süre sonra recovery moda alıyor kendisini. Wipe data yaparak kurtulurum ama içinde önemli şeyler var. Mi bulut a da kaydetmedim maalesef. Yardım edin lütfen!!!
O nasıl telefon öyle çok mu kötü bir cihaz ?

Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Merdanov

﷽Aใhล๓dนใเใใลh﷽
Yönetici
Destek Ekibi
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Merdan
Cihazım
Poco F5
Meslek
Mekanik
Konular
149
  • 3.10. Konu başlıklarında kelimelerin ilk harflerinin büyük, diğer harflerin ise küçük harflerle yazılması zorunludur.
Konu başlığı düzeltildi.

Oyla:

Yunus8558

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yunus Can
Cihazım
Xiaomi Mi Play
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O nasıl telefon öyle çok mu kötü bir cihaz ?

İnternetten bakabilirsiniz. Orta kalite sayılır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok oyun oynuyor muydunuz ? MTK işlemcili cihaz, çok ellememek lazım. Bi de üstüne giriş seviyesi. Geçmiş olsun.

Yok az oynuyordum hatta bozulduğu sıralarda neredeyse hiç

Oyla:

Fire

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Eren
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
38
İnternetten bakabilirsiniz. Orta kalite sayılır
Yani ben biraz baktım da giriş seviyesi bir cihaz MTK işlemcili bir cihaz kötü bir işlemcisi var Oyuzden çabuk performans düşüklüğü yaşıyorsunuz Oyuzden fazla oyun için değil çünkü cihaz aşırı kötü düşük seviye bir cihaz oyun fazla oynarsanız MTK işlemci sıkıntıya girer

Oyla:

haktanerk

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haktaner
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28
Telefonla ilgili yorum yapmak yerine keşke arkadaşın sorunu ile ilgili çözüm üretseniz :( . Hocam bootloader kilidiniz açık ise twrp kurup oradan bilgisayara bağlayıp fotoğraflarınızı vs alabilirsiniz

Oyla:

illgTR8

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlkerysnbkn
Cihazım
Redmi note 8 pr
Meslek
Ögrenci
Konular
14
Çok oyun oynuyor muydunuz ? MTK işlemcili cihaz, çok ellememek lazım. Bi de üstüne giriş seviyesi. Geçmiş olsun.
Arkadaşın sorunu ile ilgilensek ayrıca mediatek in g ve dimensity seri işlemcilerinde pek böyle bı sıkıntı yok.

Oyla:

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
Arkadaşın sorunu ile ilgilensek ayrıca mediatek in g ve dimensity seri işlemcilerinde pek böyle bı sıkıntı yok.
Zaten kimsenin diğer işlemcilere lafı yok, Mi Play adına konuştum. Sıkıntı zaten Xiaomi'nin oyun telefonu diye giriş seviyesi işlemci koymasında.
Telefonla ilgili yorum yapmak yerine keşke arkadaşın sorunu ile ilgili çözüm üretseniz :( . Hocam bootloader kilidiniz açık ise twrp kurup oradan bilgisayara bağlayıp fotoğraflarınızı vs alabilirsiniz
Zaten Bootlader açık olsa büyük olasılıkla Twrp de kurulu olmazmıydı moustache~~

Oyla:

haktanerk

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haktaner
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28
Zaten kimsenin diğer işlemcilere lafı yok, Mi Play adına konuştum. Sıkıntı zaten Xiaomi'nin oyun telefonu diye giriş seviyesi işlemci koymasında.

Zaten Bootlader açık olsa büyük olasılıkla Twrp de kurulu olmazmıydı moustache~~
Bl açık olup işini garantiye alıp gerektiğinde müdahale edebilecek hâle getirip twrp kurmayan çok insan var hocam

Oyla:
Üst Alt