Xiaomi Mi Note Pro

ccc123

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Anonim
Cihazım
Anonim
Konular
21
Arkadaşlar xiaomi mi note ile mi note pro arasında kaldım ve mi note pro yu seçtim bir ay kadar sonra elime ulaşacak sizce iyimi yaptım ? ısınması vs varmış işlemcinin bu pekte umrumda değil cihazı zorlayacak bir uygulamam yok sadece webde gezinmek için kullanırım telefonu 2. kısım sarj konusu şarjı genelde dayanıyor diyorlar ama 2k ekran olduğu için tereddütlerim var lakin şöyle bir araştırma yaptım ekranın ayarlarından 720p ve 2k arasında seçim yapılabiliyormuş sürekli 720pde kullanırım eğer öyleyse mantık olarak pilin daha uzun gitmesi demek. Sizce xiaomi mi note pro dan memnun kalacak mıyım ?

arkadaşlar bu arada cihazı alırken nelere dikkat edeyim ?

orjinalliğini 4.5g desteğini vesayre nasıl kontrol edebilirim ?

ve cihazın full türkçe sorunsuz güncelleme alan global romu varmı veya full türkçe sorunsuz romu varmı ?

Teşekkürler.

Son düzenleme:

casshern

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlut
Cihazım
Mi Note Pro
Konular
6
Arkadaşlar xiaomi mi note ile mi note pro arasında kaldım ve mi note pro yu seçtim bir ay kadar sonra elime ulaşacak sizce iyimi yaptım ? ısınması vs varmış işlemcinin bu pekte umrumda değil cihazı zorlayacak bir uygulamam yok sadece webde gezinmek için kullanırım telefonu 2. kısım sarj konusu şarjı genelde dayanıyor diyorlar ama 2k ekran olduğu için tereddütlerim var lakin şöyle bir araştırma yaptım ekranın ayarlarından 720p ve 2k arasında seçim yapılabiliyormuş sürekli 720pde kullanırım eğer öyleyse mantık olarak pilin daha uzun gitmesi demek. Sizce xiaomi mi note pro dan memnun kalacak mıyım ?

arkadaşlar bu arada cihazı alırken nelere dikkat edeyim ?

orjinalliğini 4.5g desteğini vesayre nasıl kontrol edebilirim ?

ve cihazın full türkçe sorunsuz güncelleme alan global romu varmı veya full türkçe sorunsuz romu varmı ?

Teşekkürler.
Hocam telefonda ben ısınma sorununa rastlamadım ama pek kasacak oyunda oynamadim gerçi telefonu elinizden dusurmeyecekseniz pil sorununuz olacak malum LCD paneller cok pil tuketiyor size tavsiyem bu urunude almanız yarım saatte %50 şarj ediyor neredeyse kendim aldım ve hiç pişman degilim

MI NOTE Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ccc123

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Anonim
Cihazım
Anonim
Konular
21
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam telefonda ben ısınma sorununa rastlamadım ama pek kasacak oyunda oynamadim gerçi telefonu elinizden dusurmeyecekseniz pil sorununuz olacak malum LCD paneller cok pil tuketiyor size tavsiyem bu urunude almanız yarım saatte %50 şarj ediyor neredeyse kendim aldım ve hiç pişman degilim

sizce xiaomi mi note ( pro olmayan ) ile xiaomi mi note pro arasında büyük bir pil dayanıklığı farkı varmıdır ? biran tereddüt ettimde.

casshern

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mevlut
Cihazım
Mi Note Pro
Konular
6
sizce xiaomi mi note ( pro olmayan ) ile xiaomi mi note pro arasında büyük bir pil dayanıklığı farkı varmıdır ? biran tereddüt ettimde.
Hocam o kadarını bilemeyecegim normal kullanımda 1 günü rahat çıkarıyor note pro ama karsulastirdiginiz cihaz 32bit note pro 64 bit aralarında performans bakımından dağlar var ekranida cok daha iyi pro modelinin Türkçe romuda ister stable ister developer Türkçe olarak xiaomi.eu dan indirip kurabilirsiniz note pronun global surumu yok maalesef xiaomi.eu romlarinda bootloader kilidi de yok

Üst Alt