Xiaomi Mi Note Pro cihazım var.Bunu nasıl Türkçeleştiririm?
C Crazy_Boy Yeni Üye MIUI Sever Acemi Üye Adım Mustafa Cihazım Xiaomi Mi No Yaş 35 Konum İstanbul Katılım 16 Şubat 2016 Konular 3 Mesajlar 6 Tepkime puanı 0 Puanları 1 21 Şubat 2016 #1 Xiaomi Mi Note Pro cihazım var.Bunu nasıl Türkçeleştiririm?
mavi06 Deneyimli Üye Deneyimli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Mükremin Cihazım Mi Note 3 Yaş 39 Konum Ankara Katılım 6 Eylül 2015 Konular 5 Mesajlar 146 Tepkime puanı 25 Puanları 28 21 Şubat 2016 #2 Xiaomi.eu sitesinde türkçe romlar var onlatı indirip yükleyerek yapabilirsiniz MI NOTE Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Xiaomi.eu sitesinde türkçe romlar var onlatı indirip yükleyerek yapabilirsiniz MI NOTE Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
K kelevra Yeni Üye MIUI Sever Acemi Üye Adım Ekrem Cihazım mi note pro Yaş 39 Konum istanbul Katılım 18 Mart 2016 Konular 0 Mesajlar 7 Tepkime puanı 0 Puanları 1 27 Mart 2016 #3 yok orda bişey
chatin_62 Süper Üye Onursal Yönetici Premium Üye Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Çetin Cihazım Xiaomi 12TPro Meslek Bilgi Teknolojiler Konum İstanbul Katılım 7 Mayıs 2014 Konular 99 Mesajlar 8.983 Çözümler 1 Tepkime puanı 6.721 Puanları 338 27 Mart 2016 #4 kelevra' Alıntı: yok orda bişey Genişletmek için tıkla ... Nasıl yok? Bu ne peki? Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Sent from my MI PAD using Tapatalk
kelevra' Alıntı: yok orda bişey Genişletmek için tıkla ... Nasıl yok? Bu ne peki? Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir Sent from my MI PAD using Tapatalk
K kelevra Yeni Üye MIUI Sever Acemi Üye Adım Ekrem Cihazım mi note pro Yaş 39 Konum istanbul Katılım 18 Mart 2016 Konular 0 Mesajlar 7 Tepkime puanı 0 Puanları 1 27 Mart 2016 #5 onu bend egordum müdürde ındırmöe lınkı yok bulamadımkı bana lınk atabılırmısıun
C casshern Usta Üye Usta Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Mevlut Cihazım Mi Note Pro Katılım 14 Ocak 2015 Konular 6 Mesajlar 320 Tepkime puanı 44 Puanları 28 28 Mart 2016 #6 kelevra' Alıntı: onu bend egordum müdürde ındırmöe lınkı yok bulamadımkı bana lınk atabılırmısıun Genişletmek için tıkla ... Birader sen hiç bulaşma bu işlere oradaki linki bulamiyorsan MI NOTE Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
kelevra' Alıntı: onu bend egordum müdürde ındırmöe lınkı yok bulamadımkı bana lınk atabılırmısıun Genişletmek için tıkla ... Birader sen hiç bulaşma bu işlere oradaki linki bulamiyorsan MI NOTE Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
K kelevra Yeni Üye MIUI Sever Acemi Üye Adım Ekrem Cihazım mi note pro Yaş 39 Konum istanbul Katılım 18 Mart 2016 Konular 0 Mesajlar 7 Tepkime puanı 0 Puanları 1 28 Mart 2016 #7 sonuna kadar haklısınudur
chatin_62 Süper Üye Onursal Yönetici Premium Üye Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Çetin Cihazım Xiaomi 12TPro Meslek Bilgi Teknolojiler Konum İstanbul Katılım 7 Mayıs 2014 Konular 99 Mesajlar 8.983 Çözümler 1 Tepkime puanı 6.721 Puanları 338 28 Mart 2016 #8 kelevra' Alıntı: onu bend egordum müdürde ındırmöe lınkı yok bulamadımkı bana lınk atabılırmısıun Genişletmek için tıkla ... Eğer hemen üstündeki linkleri göremiyorsanız bizim yapacak fazla bir şeyimiz kalmıyor. Arkadaşımızın da dediği gibi mümkünse bu işi birine yaptırın. Sent from my MI PAD using Tapatalk
kelevra' Alıntı: onu bend egordum müdürde ındırmöe lınkı yok bulamadımkı bana lınk atabılırmısıun Genişletmek için tıkla ... Eğer hemen üstündeki linkleri göremiyorsanız bizim yapacak fazla bir şeyimiz kalmıyor. Arkadaşımızın da dediği gibi mümkünse bu işi birine yaptırın. Sent from my MI PAD using Tapatalk