Yardım Xiaomi Mi Note Hızlı Şarj

ccc123

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Anonim
Cihazım
Anonim
Konular
21
Arkadaşlar xiaomi Mi Note telefonum var ama Şarj işlemi biraz uzun sürüyor yaklaşık iki üç saat arası.Orjinal şarj cihazı kullanıyorum galiba hızlı şarj desteği yok orjinalinde. Hızlı Şarj destekli bir adaptör almak istiyorum ne alabilirim ? Telefonuma kötü bir etkisi olurmu ? Bozulma ve ekran süresinde düşme yaşar mıyım ?

Bu arada şuanda kullandığım orjinal şarj cihazımın resmi. Hızlı Şarj desteği varmı bu adaptörün ?

Edit : Arkadaşlar şöyle bir site buldum ama İngilizcem olmadığı için tam anlayamadım.

Son düzenleme:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Arkadaşlar xiaomi Mi Note telefonum var ama Şarj işlemi biraz uzun sürüyor yaklaşık iki üç saat arası.Orjinal şarj cihazı kullanıyorum galiba hızlı şarj desteği yok orjinalinde. Hızlı Şarj destekli bir adaptör almak istiyorum ne alabilirim ? Telefonuma kötü bir etkisi olurmu ? Bozulma ve ekran süresinde düşme yaşar mıyım ?

Bu arada şuanda kullandığım orjinal şarj cihazımın resmi. Hızlı Şarj desteği varmı bu adaptörün ?

Edit : Arkadaşlar şöyle bir site buldum ama İngilizcem olmadığı için tam anlayamadım.

Adaptör üzerindeki voltaj ve akım diğerleri ile sağ üst köşedeki Qualcomm Quick Charge simgesi, Adaptörün QC 2.0 desteklediğini gösteriyor. Eğer telefonunuz da QC 2.0 destekliyorsa nimetlerinden faydalanabilirsiniz.

Ayrıca şöyle bir site buldum dediğiniz site bizim resmi forumumuz. Daha doğrusu biz onların Türkiye Resmi forumuyuz. :D

MI PAD 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

ccc123

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Anonim
Cihazım
Anonim
Konular
21
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Te
Adaptör üzerindeki voltaj ve akım diğerleri ile sağ üst köşedeki Qualcomm Quick Charge simgesi, Adaptörün QC 2.0 desteklediğini gösteriyor. Eğer telefonunuz da QC 2.0 destekliyorsa nimetlerinden faydalanabilirsiniz.

Ayrıca şöyle bir site buldum dediğiniz site bizim resmi forumumuz. Daha doğrusu biz onların Türkiye Resmi forumuyuz. :D

Teşekkürler hocam ozaman neden bu kadar geç şarj oluyor telefonum onu anlayamadım.

Oyla:

byAndroid

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 5x
Konular
17
Şarj cihazın hızlı şarj destekli. Bendede aynı şarj aleti var mi 4 ü 2:15-2:30 civarı dolduruyor. Normal sizin değerlerde

Oyla:

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Sadece adaptör ile iş bitmiyor. 2.en önemli unsur kablo. Kablo şarjınızı 3 kata kadar etkileyebilir. Yani 2 saatte dolması gerekirken 6 saat sürebilir.

Oyla:

ccc123

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Anonim
Cihazım
Anonim
Konular
21
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sadece adaptör ile iş bitmiyor. 2.en önemli unsur kablo. Kablo şarjınızı 3 kata kadar etkileyebilir. Yani 2 saatte dolması gerekirken 6 saat sürebilir.

Orjinal kablo hasar gördüğü için başka kablo kullanıyorum.Kablo siparişi vereyim ozaman.Nelere dikkat etmeliyim ? Şunu sipariş edin dediğiniz bir ürün varmı ?

Oyla:

byAndroid

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 5x
Konular
17
Orjinal kablo hasar gördüğü için başka kablo kullanıyorum.Kablo siparişi vereyim ozaman.Nelere dikkat etmeliyim ? Şunu sipariş edin dediğiniz bir ürün varmı ?
Sitenin satış sayfasında blitzwolf hızlı şarj destekli kablolar mevcut alabilirsiniz

Oyla:
Üst Alt