Yardım Xiaomi Mi Note 3 Zil Sesi

sbatuhanyalcin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan Yalç
Cihazım
Mi Note 3
Konular
1
Merhabalar xiaomi ailesine bu gün itibariyle katılmış bulunmaktayım , cihazdan fazlasıyla memnun kaldım çok başarılı ancak biraz önce bir durum farkettim cihazıma zil sesi ayarlarken zil sesini muzik calarda dinlerkn cok kaliteli bir ses alirken telefon caldiginda ve ayarlarda zil sesi seviyesi ikonunda sona cekince sönük bir ses alıyorum MIUI 9.1.4.0 kararlı sürüm

jokerinabisi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
recep
Cihazım
xiaomi mi 5s
Konular
37
Merhabalar xiaomi ailesine bu gün itibariyle katılmış bulunmaktayım , cihazdan fazlasıyla memnun kaldım çok başarılı ancak biraz önce bir durum farkettim cihazıma zil sesi ayarlarken zil sesini muzik calarda dinlerkn cok kaliteli bir ses alirken telefon caldiginda ve ayarlarda zil sesi seviyesi ikonunda sona cekince sönük bir ses alıyorum MIUI 9.1.4.0 kararlı sürüm

Dolby atmos yükleyebilirsiniz playstore den çok fark ediyor ses sanki daha kaliteli çıkıyor yada suatsari hocam da bu teli kullanıyor o başka bir cozum biliyordur selametle hocam

Oyla:

Captainalp

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alp
Cihazım
Mi note 3
Konular
7
Dolby atmos yükleyebilirsiniz playstore den çok fark ediyor ses sanki daha kaliteli çıkıyor yada suatsari hocam da bu teli kullanıyor o başka bir cozum biliyordur selametle hocam
Bahsettiginiz dolby atmos nedir her telefona olurmu aciklarsaniz sevinirim

Oyla:

sbatuhanyalcin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan Yalç
Cihazım
Mi Note 3
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam playstoreye goz attigimda sadece Dolby Cinema uygulamasi gozukuyor suanda disardan apk olarak mi indireyim programi?

Oyla:

jokerinabisi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
recep
Cihazım
xiaomi mi 5s
Konular
37
Kusura bakmayın yanlışlık oldu playstore de yok forumda var Dolby atmos zip olarak yükleyip direk flashlamak yeterli idi ama her telefona uyumlumuydu onu hatırlamıyorum selametle hocam

Bahsettiginiz dolby atmos nedir her telefona olurmu aciklarsaniz sevinirim

Hocam playstoreye goz attigimda sadece Dolby Cinema uygulamasi gozukuyor suanda disardan apk olarak mi indireyim programi?
[doublepost=1518364086,1518363582][/doublepost]
Kusura bakmayın yanlışlık oldu playstore de yok forumda var Dolby atmos zip olarak yükleyip direk flashlamak yeterli idi ama her telefona uyumlumuydu onu hatırlamıyorum selametle hocam

Buda linki her tele uyumlu imiş twrp den flashla yeter

Oyla:

sbatuhanyalcin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan Yalç
Cihazım
Mi Note 3
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

[doublepost=1518364086,1518363582][/doublepost]

Buda linki her tele uyumlu imiş twrp den flashla yeter
Hocam alakanız için teşekkürler ancak sesde hiçbir problemim yok cok galiteli ve gür bir sesi zatem var telefonun ancak zil sesi calarken bu ses dusuyor ve ayarlarken seçtiğimde çok iyi ses kalitesi ses düzeyiyle oynadım baktım en son seviyede olmasına çok sönük bir ses çıkıyor romla alakalı bir sorun galiba

Oyla:
Üst Alt