Yardım Xiaomi mi note 3 eu rom

Doğukan ş.

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Doğukan
Cihazım
Mi note 3
Konular
22
Merhaba arkadaşlar biliyorsunuz ayarlardan telefon hakkındaya girince sistem günceleme var bu sistem güncellemede sağ üst çubuğa basınca güncelleme paketini sec seçeneği var bende internetten xiaomi.eu dan ( bu arada site yazmak yasakmı bilmiyorum sorun olursa düzenlerim) Xiaomi mi note 3 eu rom 8.9.20 miui 10 zip indirdim bu dosyayı downloaded_rom dosyasına atınca güncelleyiciden dediğim kısıma(güncelleme paketini seç) girip zip dosyasını seçince romu sorunsuz indirirmi bir sıkıntı olur mu telefon sıfırlanırmı ve orijinal rom a dönebilirmiyim internette bazıları bu yöntemi yapıyor sorun olmuyor ama emin olmak istiyorum yardım ederseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler

Ekli dosyalar

• Screenshot_2018-09-26-21-09-58-520_com.mi.android.globalFileexplorer.png
    Screenshot_2018-09-26-21-09-58-520_com.mi.android.globalFileexplorer.png
    76,1 KB · Görüntüleme: 23
  • Screenshot_2018-09-26-21-09-27-196_com.android.updater.png
    Screenshot_2018-09-26-21-09-27-196_com.android.updater.png
    110,2 KB · Görüntüleme: 22

JohnSmith96

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mido
Konular
10
Merhaba arkadaşlar biliyorsunuz ayarlardan telefon hakkındaya girince sistem günceleme var bu sistem güncellemede sağ üst çubuğa basınca güncelleme paketini sec seçeneği var bende internetten xiaomi.eu dan ( bu arada site yazmak yasakmı bilmiyorum sorun olursa düzenlerim) Xiaomi mi note 3 eu rom 8.9.20 miui 10 zip indirdim bu dosyayı downloaded_rom dosyasına atınca güncelleyiciden dediğim kısıma(güncelleme paketini seç) girip zip dosyasını seçince romu sorunsuz indirirmi bir sıkıntı olur mu telefon sıfırlanırmı ve orijinal rom a dönebilirmiyim internette bazıları bu yöntemi yapıyor sorun olmuyor ama emin olmak istiyorum yardım ederseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler

Eu romlar twrp ile yüklenir, guncelleyici ile kuramazsiniz. Bootloader kilidiniz açık ise twrp kurduktan sonra eu romu twrp uzerinden kurabilirsiniz...

Oyla:

Soneryol

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Soner
Cihazım
Mi note 3
Konular
6
Sakın! Önce bootloader kilidini açman lazım, sonrasında mi note 3 konusunun sabit başlığındaki twrp yi kuracaksın, daha sonra twrp üzerinden eu romu yükleyeceksin.

Oyla:

Doğukan ş.

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Doğukan
Cihazım
Mi note 3
Konular
22
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Root atmak istemiyorum malesef daha 7 ay oldu tavsiye eder misiniz twrp yükliyimi sizce garanti gidiyor işte sıkıntı orda ama dersenşz twrp yükle çok problem olmaz o zaman twrp yaparım ben tam anlayamadım bu Xiaomi flashı mesela eu rom yükleyince normal rom a nasıl dönülür bilmiyorum

Oyla:

MIHayranı69

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Mahmut
Cihazım
Mi 8
Konular
1
Root atmak istemiyorum malesef biraz zaman geçince root atmayı düşünüyorum çok teşekkür ederim sizlere
Twrp veya bootloader için rootlamınıza gerek yok cihazınızı.
Bootloader ve twrp ayrı bir olay, root başka bir olaydır.
En fazla güvenlik açığına da root sebep olur.
Bootloader'ı açmak root'a nazaran daha az güvenlik açığına neden olur.

Oyla:

Doğukan ş.

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Doğukan
Cihazım
Mi note 3
Konular
22
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Root atmak istemiyorum işte garanti gidiyor ama tsvsiye ederseniz yüklerim 7 ay oldu alalı telefonu daha tam anlayamadım romu mesela eu rom indirince nasıl orijinal rom a dönülür bilmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Twrp veya bootloader için rootlamınıza gerek yok cihazınızı.
Bootloader ve twrp ayrı bir olay, root başka bir olaydır.
En fazla güvenlik açığına da root sebep olur.
Bootloader'ı açmak root'a nazaran daha az güvenlik açığına neden olur.
Peki nasıl twrp açılır

Oyla:

MIHayranı69

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Mahmut
Cihazım
Mi 8
Konular
1
Root atmak istemiyorum işte garanti gidiyor ama tsvsiye ederseniz yüklerim 7 ay oldu alalı telefonu daha tam anlayamadım romu mesela eu rom indirince nasıl orijinal rom a dönülür bilmiyorum
Siz garantiyi diyorsanız Delta hariç diğer tüm servislerde Bootloader kilidini açtığınızda garanti kapsamı dışına çıkıyor cihaz.
Delta da insanı süründürüyor, orası da ayrı bir konu yani Delta diye sevinmek de pek birşey değiştirmiyor. Garantisi var ama uğraş ki yapsınlar.

Oyla:

Soneryol

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Soner
Cihazım
Mi note 3
Konular
6