- Adım
- Berkay
- Cihazım
- Xiaomi
- Konular
- 3
Arkadaşlar telefonu yeni aldım.Ekran koruyucu arıyorum.Nano mu almalıyım yoksa kırılmaz cam mı?Önerilerinizi de ayrıca bekliyorum.
Hayırlı olsun.ekranın yanlarında 1mm. Açıklık kalmasına rağmen Nano ekran koruyucudan şaşmayın derim ben.çünkü temperli camlar kırıldığında telefonun ekranına zarar verebiliyor.ben aldım kullanıyorum çokta memnunum şeffaflığı çok net, parmak izi zamanla bırakıyor ama, temperli cam kadar kirli bir görüntü bırakmıyor.dilerseniz link paylasabilirim.Arkadaşlar telefonu yeni aldım.Ekran koruyucu arıyorum.Nano mu almalıyım yoksa kırılmaz cam mı?Önerilerinizi de ayrıca bekliyorum.
Teşekkür ederim.Link paylaşırsanız sevinirim.Miui forumun sitesinde de nano var o nasıldır?Hayırlı olsun.ekranın yanlarında 1mm. Açıklık kalmasına rağmen Nano ekran koruyucudan şaşmayın derim ben.çünkü temperli camlar kırıldığında telefonun ekranına zarar verebiliyor.ben aldım kullanıyorum çokta memnunum şeffaflığı çok net, parmak izi zamanla bırakıyor ama, temperli cam kadar kirli bir görüntü bırakmıyor.dilerseniz link paylasabilirim.
Teşekkür ederim.Link paylaşırsanız sevinirim.Miui forumun sitesinde de nano var o nasıldır?
Hocam memnun musunuz?Özelliklerinden bahseder misiniz?Açıklık çok kalıyor mu?Ben de çok daha uygun fiyatlı ve ücretsiz kargo seçeneği olan marketimizdeki Nano Ekran koruyucu linkini bırakayım...
Xiaomi Mi note 3 Nano Ekran Koruyucu
Hocam memnun musunuz?Özelliklerinden bahseder misiniz?Açıklık çok kalıyor mu?
Arka yüzeydede işe yarıyor mu kılıf kullanmak gerekir mi.?spigen nano liquid kaplama (seramik kaplama) kullanıyorum memnunum.
Arka yüzeydede işe yarıyor mu kılıf kullanmak gerekir mi.?
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi