Yardım Xiaomi Mi Note 3 Cepport

OnurSözen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Xiomi m5
Konular
12
Arkadaslar dun GittiGidiyor araciligiyla cepporttan xiaomi mi note 3 aldim .Daha dogrusu dun telefon elime ulasti bugun gordumki telefonda ölü pixeller var benim sansizligim sanirim daha oncede cepporttan mi 5 almistim yine sorun cikmisti.Saolunlar degisim yapmislardi bana bir yetkili ulasabilirmi gittigidiyordan iade islemi baslattim.Benim derdim degisim istiyorum bunu gittigidiyordan belirttim iade surecinde ... Ali Osman Abi vardi azda olsa taniyorum kendisini lutfen yol gosterin bana ...Sifir telefonda boyle sorun olmasi canimi sıkıyor bana bir yardimci olurmusunuz pazartesi gerekirse firmaya giderim yardim bekliyorum iyi forumlar herkese ...

OnurSözen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Xiomi m5
Konular
12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Pazartesi günü görüştüğünüzde sorun olacağını hiç zannetmiyorum hocam değişim yapılacaktır. Tabii siz o zamana kadar mümkünse telefonu kullanmayın :)

Tamamdir tesekkur ederim pazartesi gidecegim sabahtan cepport magazasina
[doublepost=1521501553,1521305217][/doublepost]
Pazartesi günü görüştüğünüzde sorun olacağını hiç zannetmiyorum hocam değişim yapılacaktır. Tabii siz o zamana kadar mümkünse telefonu kullanmayın :)

Magazaya gittim yine Ali OSMAN abi farkıyla çayımı içtim cihazımı degiştirdi ve sorunu çözdü. Teşekkürler Cepport ailesi gözünüz kapalı alışveriş yapabilirsiniz ...

Oyla:
Üst Alt