Yardım Xiaomi mi note 3 bootloader

cankarabey

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Can
Cihazım
Mi Note 3
Konular
4
Arkadaşlar merhaba 2 haftalık mi note 3 kullanıcısıyım EU Roma geçmek istiyorum Global stable rom telefon hiç güncelleme almıyor.Telefonu bootloader kilidi kapalı kilidi şuanki rom ile açamıyor muyum? ve kilidi açmadan önce yapmam gereken recovery programı vs. varmı bu konuda beni bilgilendirirseniz memnun olurum Oem unlocking seçeği aktif 72 saat geçti ve 3 gün öncede hesaba cihazı eklemiştim şimdi ne yapmam gerekiyor S.S.S deki konuyu pek anlamadım.

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Rehber - Mi5 Unlock == Videolu Anlatım== bu linkte detaylı anlatım var öncelikle bootloader kilidini açmayı üstünde rom ile deneyin.

Bootloader kilidini açıktan sonra twrp recovery kurup (forumda konusu var) Xiaomi eu rom yüklebilirsiniz.

Oyla:

cankarabey

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Can
Cihazım
Mi Note 3
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Peki anlamadığım bir konu var developer roma geçiş yapmak şart mı global beta rom yüklü şuan developer rom dedikleri geliştirici seçeneklerini aktif etmekten mi ibaret

Oyla:

Lopus

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Peki anlamadığım bir konu var developer roma geçiş yapmak şart mı global beta rom yüklü şuan developer rom dedikleri geliştirici seçeneklerini aktif etmekten mi ibaret
Bir önceki mesajınızda stable rom yüklü olduğunu belirtmiştiniz cihazınızda benmi yanlış anladım?

Geliştirici seçeneklerinden hesap ve cihaz ekle seçeneğini aktif edip mi unlock tool ile bootloader kilidini açmayı deneyin hesap ve cihaz ekle seçeneğini aktif ederken hata alırsanız beta roma geçiş yapın yüklü değilse.

Oyla:

cankarabey

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Can
Cihazım
Mi Note 3
Konular
4
Bir yanlışlık yaptım global beta rom yazdım global stable rom yüklü şimdi deneyecim unlock etmeyi lakin hiçbir program yüklemedim
[doublepost=1521275965,1521198265][/doublepost]Bootloader ı hallettim şuan açık twrp yi yüklemeye çalışıyorum
[doublepost=1521276110][/doublepost]Fakat twrp yi yüklerken boot ladığımda telefon çöktü hatasını alıyorum twrp yüklenmiyor nerede yanlış yapıyorum ?

Oyla:

Lopus

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Bir yanlışlık yaptım global beta rom yazdım global stable rom yüklü şimdi deneyecim unlock etmeyi lakin hiçbir program yüklemedim
[doublepost=1521275965,1521198265][/doublepost]Bootloader ı hallettim şuan açık twrp yi yüklemeye çalışıyorum
[doublepost=1521276110][/doublepost]Fakat twrp yi yüklerken boot ladığımda telefon çöktü hatasını alıyorum twrp yüklenmiyor nerede yanlış yapıyorum ?
Cihaz MI yazında mı kalıyor?

Oyla:

cankarabey

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Can
Cihazım
Mi Note 3
Konular
4
hallettim hocam başarılı bir şekilde eu romunu yükledim

Oyla:

Captainalp

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alp
Cihazım
Mi note 3
Konular
7
Sikayetim var benimde. Telefonu alali 2 ay oldu. Global 9.1.4. kararli vardi actigimda. Face id var yaziyordu jelatinde yok. Guncelleme hic gelmedi. Ufak tefek yazilimsal sorunlarida var. Bu bahsedilen olaylardan gram anlamiyorum ilk defa xiaomi ye gectim mi note 3 ile. Ucret karsiligida olur yardim ile de olur anlatabilecek yardim edebilecek arkadas var mi ? (Forumda tek tek nedir diye arattim ama kafam cok karisti )

Oyla:

Lopus

Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Sikayetim var benimde. Telefonu alali 2 ay oldu. Global 9.1.4. kararli vardi actigimda. Face id var yaziyordu jelatinde yok. Guncelleme hic gelmedi. Ufak tefek yazilimsal sorunlarida var. Bu bahsedilen olaylardan gram anlamiyorum ilk defa xiaomi ye gectim mi note 3 ile. Ucret karsiligida olur yardim ile de olur anlatabilecek yardim edebilecek arkadas var mi ? (Forumda tek tek nedir diye arattim ama kafam cok karisti )
Resmi MIUI romlarda yüz tanıma (Face ID) özelliği yok hocam costum romlarda mevcut muhtemelen cihazınızda global kararlı rom kurulu kararlı romlara çok sık güncelleme gelmez ayarlardan telefon hakkında bir foto atın bakalım.

Oyla:
Üst Alt