Haber Xiaomi Mi Note 2 İçin Tarih Belli Oldu!

• Konbuyu başlatan PURE
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 4
  • Görüntüleme 955
Her iki tarafı kavisli ekranla karşımıza çıkması beklenen Xiaomi Mi Note 2 için tarih belli oldu. İşte Xiaomi Mi Note 2 modelinin resmi olarak tanıtılacağı tarih!

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Son yılların en başarılı akıllı telefon üreticilerinden biri olan Xiaomi, yeni modellerle tüketicilerin karşısına çıkmaya devam ediyor.

Birkaç hafta önce Xiaomi 5s ve Mi 5s Plus modellerini lanse eden şirket, şimdi de her iki tarafı kavisli ekrana sahip Mi Note 2 modelini duyurmaya hazırlanıyor.

Xiaomi Mi Note 2 Tanıtım Tarihi

Adından da anlayabileceğiniz gibi geçtiğimiz yıl sunulan Xiaomi Mi Note modelinin halefi olacak telefon, yayınlanan görsele göre 25 Ekim 2016 tarihinde resmi olarak tanıtılacak.

Telefonun beklenen teknik özelliklerine baktığımız zaman
5.7 inç boyutlu ekranda Full HD çözünürlük, Snapdragon 821 işlemci, 4 GB RAM, 32 / 64 GB dahili depolama alanı, 12 MP çift arka kamera ve 4000 mAh batarya karşımıza çıkıyor.

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Ayrıca telefonun bir de
PRO varyasyonu olacağı düşünülüyor. Bu modelde QHD ekran, 6 GB RAM ve 128 GB depolama alanı olacak.
Bu arada kullanılacak her iki tarafı kavisli AMOLED ekranın, direkt olarak Samsung üretimi olduğunu ve aslında bu ekrana Samsung'un birçok telefonundan aşina olduğumuzu belirtelim.

Alıntıdır...

erhan

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erhan
Cihazım
mi 4, mi 5S
Konular
54
Bu arada kullanılacak her iki tarafı kavisli AMOLED ekranın, direkt olarak Samsung üretimi olduğunu ve aslında bu ekrana Samsung'un birçok telefonundan aşina olduğumuzu belirtelim.

---

Aha beklediğim haberler. Mi6 da da amoled kullacaklar kesin. İşte şavmi şimdi beni güzel hareketler yapmaya başladın...

oruba

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
özkan
Cihazım
Xiaomi MI4
Meslek
Gazeteci/Müzisyen
Konular
94
Umarım, buna radyo koyarlar.

MI 4W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

retchop

Ağlayabilseydiniz, anlayabilirdiniz.
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Recep
Cihazım
Redmi note 3
Konular
8
Keşke 4gb versiyonlarda da kavisli ekran olsa.

mv_9522

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Mürvet
Cihazım
Mi 9, Mi 2
Meslek
Mat. hocası
Konular
24
Hadi bakalım... Çift ekranla nasıl görünecek...

Üst Alt