Haber Xiaomi Mi Note 2 8 GB RAM'’le Geliyor

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Xiaomi Mi Note 2 modeli ile ilgili gelen son bilgilerde, yeni telefon modelinin çok kısa süre içerisinde tanıtılacağı öğrenildi.

Xiaomi tarafından üzerinde son hazırlıkların yapıldığı Xiaomi Mi Note 2 modeli, mobil sektörde tüm dengeleri bozacak. Öyle ki bugüne kadar piyasaya sunulan telefon modellerinde 8 GB RAM yer almazken, Xiaomi yeni modeli ile bu konuda tüm kuralları baştan yazacak. Telefon ile ilgili bugüne kadar pek çok iddia öne sürülse de gelen son bilgiler ile birlikte iddiaların gerçek olduğu ve telefonda yüksek donanımların yer alacağı görüldü. Bu bakımdan Xiaomi Mi Note 2 için beklentiler de arttırılmış durumda diğer modeli ise Telefonda dikkat çeken bir diğer özellik ise 256 GB dahili depolama yer alacak.Diğer 6 GB RAM’e sahip modelde ise 64 GB depolama olacak.

Yüksek Satış Rakamlarına Ulaşabilir!

Xiaomi Mi Note 2 için yapılan ilk tahminlerde telefonun özellikle yerelde milyonlarca satabileceği konuşuluyor. Yeni telefon modelinin önemli pazarlarda satışa çıkacak olması, bu konuda başarıyı daha da arttıracak kriterler arasında yer alıyor. Bu bakımdan telefonun ulaşacağı yüksek başarı, Xiaomi için de bundan sonraki süreç için oldukça önemli bir dönüm noktası olarak görülüyor. Sadece RAM’i ile değil, diğer donanımlarıyla da üst seviyede bir telefon olarak piyasaya sunulacak Xiaomi Mi Note 2 için elde edilen bilgilere göre teknik özellikler şöyle olacak;

2.6 GHz hızında çalışan 4 çekirdekli Snapdragon 821 işlemci

256 GB dahili depolama alanı

5.7 inç 2K çözünürlüklü destekli, basınç duyarlı ekran

Android 7.0 Nougat işletim sistemi

Özel MIUI 8 kullanıcı ara yüzü

Çift arka kamera

Parmak izi tarayıcısı

4.000 mAh batarya

27 Eylül’de Tanıtılabilir!

Telefon modeli ile ilgili gelen son güncel bilgilerde tanıtım tarihi olarak 27 Eylül açıklanmış durumda. Bu bakımdan bir hafta içerisinde bu donanım canavarı telefonu görebilmek de mümkün olabilir.

mmysterious

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Selçuk
Cihazım
Galaxy N7100
Konular
1
Makul karlarla satarlarsa alıp kullanırım 4 yıldır galaxy note 2 kullanan biri olarak.
bir Samsung Galaxy N7100 kullanıcısı olarak Samsung Note 2'den, Xioami Note 2ye geçmek heyecanlı olacak. 1600 Tlye kadar hazırolda bekliyorum. Üstü için tekrar değerlendirme yaparız. 8Gb Ram bencede gereksiz olmuş ama net bilgiler çıksın bakarız

kanbozli

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
N7100
Konular
0
bir Samsung Galaxy N7100 kullanıcısı olarak Samsung Note 2'den, Xioami Note 2ye geçmek heyecanlı olacak. 1600 Tlye kadar hazırolda bekliyorum. Üstü için tekrar değerlendirme yaparız. 8Gb Ram bencede gereksiz olmuş ama net bilgiler çıksın bakarız
Sende note 2 devam edenlerdensin demek ne bileyim ismide çekmiyor değil açıkçası 8gb ram gereksiz olur gelirse pili 4000 mah olursa tadından yenmez..

osos11

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
OnePlus 5
Konular
14

Sende note 2 devam edenlerdensin demek ne bileyim ismide çekmiyor değil açıkçası 8gb ram gereksiz olur gelirse pili 4000 mah olursa tadından yenmez..

Ben 2011 den beri Note kullanıyorum. :) :D
Ben n'apayım?

GT-N7000 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Soner Yakup

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yakup
Cihazım
Xiaomi mi9t
Meslek
Belirsiz
Konular
36
Telefon ateş ediyor harbi iyi yapmışlar ama eğer gerçek fotoysa

Mi-4c cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mmysterious

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Selçuk
Cihazım
Galaxy N7100
Konular
1
Ben 2011 den beri Note kullanıyorum. :) :D
Ben n'apayım?

Valla 2 ay oluyor benim emektar eMMC hatasından kapandı. Yalovada yaptıracak yer bulamadım. donanımhaberden Pendikte bir yer buldum. Tamirci; "-Abi iyi kullanmışsın bunu hurda diye 100 Tlye alalım yeni telefon al daha iyi" dedi dinlemedim. Anakart varmış elinde ama Çip yokmuş 10 gün ya beklersin yada anakart değişelim dediler. Bende el alışkanlığından anakart değiştim ama telefonu %90 kullanıyorum ama en çok kullandığım özellik GPS sapıttı. Mutemelen yazılımsal birşey ama çözemiyorum. 50 yol 250 Tamir 100 telefon satsaydım daha karlı olacaktı.
Bu olaylar üzerine artık değişim vakti geldiğine bende inandım. LeEco Max 2, ZTE Nubia Z11 veya Huawei P9 arasında gidip gelirken birde Xioami Note 2'yi bekleyelim dedik bakalım. Limit 1500 2000 TL arası hazır olda bekliyorum.

mmysterious

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Selçuk
Cihazım
Galaxy N7100
Konular
1
Arkadaşlar Mi Note 2 ne zaman çıkacak? Telefonun çıkıp temin edilmesi 1-2 ayı bulacaksa şuan 1500e kayıtsız Oneplus 3 3003 Eu cihaz almak mamtıksızmıdır?

marslan81

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9T
Meslek
Tasarım Teknisyeni
Konular
1
Arkadaşlar Mi Note 2 gelecek mi yoksa Mi5S Plus mı kalacak? Yani bazı sitelerde Mi Note 2 gelmeyecek yerine M5S Plus geldi şeklinde haberler var :S

osos11

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
OnePlus 5
Konular
14
Valla 2 ay oluyor benim emektar eMMC hatasından kapandı. Yalovada yaptıracak yer bulamadım. donanımhaberden Pendikte bir yer buldum. Tamirci; "-Abi iyi kullanmışsın bunu hurda diye 100 Tlye alalım yeni telefon al daha iyi" dedi dinlemedim. Anakart varmış elinde ama Çip yokmuş 10 gün ya beklersin yada anakart değişelim dediler. Bende el alışkanlığından anakart değiştim ama telefonu %90 kullanıyorum ama en çok kullandığım özellik GPS sapıttı. Mutemelen yazılımsal birşey ama çözemiyorum. 50 yol 250 Tamir 100 telefon satsaydım daha karlı olacaktı.
Bu olaylar üzerine artık değişim vakti geldiğine bende inandım. LeEco Max 2, ZTE Nubia Z11 veya Huawei P9 arasında gidip gelirken birde Xioami Note 2'yi bekleyelim dedik bakalım. Limit 1500 2000 TL arası hazır olda bekliyorum.

Ben anakart değiştirtmiştim o emmc sıkıntısından. Aldıktan 8-9 ay sonra oldu heralde. Şuan taş gibi. Hâla kullanılıyor evde.Temiz 2.elleri 400 e bulunuyor. Ya da ekranı kırık olup anakartı sağlam olanları 200e filan alabiliyosunuz. Siz biraz gereksiz masraf etmişsiniz :D . Bende ,dedemde Mi4 var, ya ona çökeceğim :)) :D ya da bu yeni modellerden alacağım. Açıkcası ben ovalleştirilmiş cihazları pek sevmiyorum. Sızdırılan fotolardaki o geniş ve ovalliği çok az olan buton (ev tuşu) beni cezbediyor. Sırf o buton yüzünden Mi5 almıyorum. Mi4s düşündüm bi ara ama evde 2 dene var ondan, küçük. Max alayım dedim, o güzel, ondanda var. Ama onunda tüm renklerinde ön panel beyaz. Qc destekli ama adapdörü standart. Bekliyoz bakalım, hayırlısı!

GT-N5100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

HsnCnKly

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan CAN
Cihazım
Xiaomi Mi5
Meslek
Öğrenci
Konular
35
Arkadaşlar Mi Note 2 gelecek mi yoksa Mi5S Plus mı kalacak? Yani bazı sitelerde Mi Note 2 gelmeyecek yerine M5S Plus geldi şeklinde haberler var :S
mi note 2 gelecek Ekim ayında İnşallah.

Üst Alt