Yardım Xiaomi Mi Note 10 Lite Widevine L3

DenizA

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Deniz
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 12.1.4 Kararlı
Telefon Modeli
Xiaomi Mi Note 10 Lite
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar selamlar.

Xiaomi çok kullanan birisi değilim ilk kez kullanmaktayım fakat eskiden Widevine denilen şey Widevine L1 iken şuan L3 oldu. Netflix'te 480p üstü film dizi izleyemiyorum ve benim için cidden can sıkıcı. Telefonumun garantisi devam ediyor bu yüzden garanti bozacak işlemler yapmak istemiyorum. Ben ne yapmalıyım ki tekrardan Widevine L1'e dönüş yapayım ?

Bootloader kilidim çok büyük ihtimalle kapalı, açmak için bir işlem yapmadım.

Grknsbn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Gürkn saban
Cihazım
mi not 10 lite
Konular
0
Arkadaşlar selamlar.

Xiaomi çok kullanan birisi değilim ilk kez kullanmaktayım fakat eskiden Widevine denilen şey Widevine L1 iken şuan L3 oldu. Netflix'te 480p üstü film dizi izleyemiyorum ve benim için cidden can sıkıcı. Telefonumun garantisi devam ediyor bu yüzden garanti bozacak işlemler yapmak istemiyorum. Ben ne yapmalıyım ki tekrardan Widevine L1'e dönüş yapayım ?

Bootloader kilidim çok büyük ihtimalle kapalı, açmak için bir işlem yapmadım.
Aynı telefonun kullanıcısıyım ve aynı sorunu yaşıyorum. Umarım bilen bir arkadaş yardımcı olur. Teşekkürler.

Oyla:

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
103
Bir ara mi 11 de de güncelleme sonrası bu sorun olmuştu ve bir sonraki güncellemede düzelmişti. Belki modeli yanlış hatırlıyor olabilirim.

Ayrıca şifreler ve güvenlik menüsü altında, yanlış hatırlamıyorsam gizlilik bölümünde yada parmak izi kısmında Widevine güncelleme kısmı olacak. Her modelde var mı emin değilim o menüleri bir inceleyin.

Oyla:

DenizA

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Deniz
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir ara mi 11 de de güncelleme sonrası bu sorun olmuştu ve bir sonraki güncellemede düzelmişti. Belki modeli yanlış hatırlıyor olabilirim.

Ayrıca şifreler ve güvenlik menüsü altında, yanlış hatırlamıyorsam gizlilik bölümünde yada parmak izi kısmında Widevine güncelleme kısmı olacak. Her modelde var mı emin değilim o menüleri bir inceleyin.
O dediğin yeri forumda gördüm ve kontrol ettim. Maalesef güncelleme kısmı yok. Bazı arkadaşlar da o konuda olmadığını söylemişti.

Oyla:

Rüzocux

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rüzgar
Cihazım
Redmi note 6 ro
Konular
77
O dediğin yeri forumda gördüm ve kontrol ettim. Maalesef güncelleme kısmı yok. Bazı arkadaşlar da o konuda olmadığını söylemişti.
naptınız cozdunuz mu hocam? her netflixi açtığımda sürekli l1den l3e dönüyor benim telefon

Oyla:
Üst Alt