Yardım xiaomi mi note 10 lite TOCO twrp acılmıyor

• Konbuyu başlatan qernem
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 4
  • Görüntüleme 103

qernem

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Can
Cihazım
Mi note 10 lite
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
crdroid
Telefon Modeli
toco
Bootloader Kilidi
Açık
Telefonum dün gece kapandı ve Mİ logosunda takıldı bende twrp ile custom rom crdroid atım ve kulanmaya basladım zaten önceden telefonda kamera çöküyordu gen olacakmı cökecekmi diye girdim ve tamamen telefon cöktü ve Mİ logosu geldi twrp acılmıyor xda da buldugum toco twrp atım derpfest recovery mis çalısıyor ama format data yaparak adb sideload crdroid kuruyorum ama durum gene aynı Mİ losu geliyor ne yapmalıyım yardım edermisiz 48 saat ir ugrasıyorum telefon kulanılmıcak durumda

nazmi28

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
nazmi çınar
Cihazım
mi 9t mavi
Konular
42
Bootloderin kapanmadıysa tekrar mıuı rom at mi flasdan.yüklediğin twrp uyumsuz demekki,uyumlu sürüm bulman lazım.Android 15 kurutosan belki stabil twrp si daha cıkmamıstır.

PGT-N19 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

dogansun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Doğan
Cihazım
Ruby
Konular
13
Telefonum dün gece kapandı ve Mİ logosunda takıldı bende twrp ile custom rom crdroid atım ve kulanmaya basladım zaten önceden telefonda kamera çöküyordu gen olacakmı cökecekmi diye girdim ve tamamen telefon cöktü ve Mİ logosu geldi twrp acılmıyor xda da buldugum toco twrp atım derpfest recovery mis çalısıyor ama format data yaparak adb sideload crdroid kuruyorum ama durum gene aynı Mİ losu geliyor ne yapmalıyım yardım edermisiz 48 saat ir ugrasıyorum telefon kulanılmıcak durumda

Twrp mi atmak istiyorsunuz yoksa cihazın sorunsuz açılmasını mı? Elimde eski telefonum olan toco ve twrp rom vs birkaç dosya var. Ne yapmak istediğinize göre yardımcı olabilirim.

Oyla:

qernem

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Can
Cihazım
Mi note 10 lite
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Twrp mi atmak istiyorsunuz yoksa cihazın sorunsuz açılmasını mı? Elimde eski telefonum olan toco ve twrp rom vs birkaç dosya var. Ne yapmak istediğinize göre yardımcı olabilirim.
simdi söyle galiba atıgım crdorid andorid 14 ve bendeki twrp 3.6.2 uyusmuyor galiba derpfest in recovery si ile crdroid i adb sideload uzrinden tekrardan krudum farmat data yaparak ama telefon hala acımıyor android 14 ile uymlu bir toco twrp varsa atarsan cok makbule gecer
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bootloderin kapanmadıysa tekrar mıuı rom at mi flasdan.yüklediğin twrp uyumsuz demekki,uyumlu sürüm bulman lazım.Android 15 kurutosan belki stabil twrp si daha cıkmamıstır.

PGT-N19 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bootleader fastboot tan acılırmı mıuı rom nasıl atabilirim twrp acılmıyor derpfest recovery diye bisey acılıyor ama galiba twrp 11 ile uyusumlu su an telefon crdroid ile 14 e gecti galiba

Oyla:

dogansun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Doğan
Cihazım
Ruby
Konular
13
miui 13 destekliyor en son twrp. ondan sonrası için çıkmadı.

Oyla:
Üst Alt