Yardım Xiaomi Mi Mix 2S Global Rom Yükleme Yardımı

kadir0074

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Abdülkadir
Cihazım
Mi Mix 2S
Konular
3
Arkadaşlar merhabalar China Rom mix mix 2s cihaz kullanıyorum Türkçe dil desteği için global rom yüklemek istiyorum fakat ilk defa xiaomi cihaz kullandığım için bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkürler.

umittahakaratas

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ümit
Cihazım
mi6
Konular
59
Arkadaşlar merhabalar China Rom mix mix 2s cihaz kullanıyorum Türkçe dil desteği için global rom yüklemek istiyorum fakat ilk defa xiaomi cihaz kullandığım için bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkürler.
Bootloader kilidi icin başvuru yapın ve istediğiniz romu yükleyebilirsiniz ozaman, önce kilidi açın nasıl açılacağı forum da yazıyor çoğu rehberde
Pek bilmiyorsanız bu işleri kilit açık değilken edl veya miflash gibi şeyleri yapmanizi onermem bootloopda kalmasın cihaz ama tabi size kalmış, benim önerim ilk kilidini acin ve yavaş yavaş öğrene öğrene yapin

Oyla:

kadir0074

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Abdülkadir
Cihazım
Mi Mix 2S
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bootloader kilidi icin başvuru yapın ve istediğiniz romu yükleyebilirsiniz ozaman, önce kilidi açın nasıl açılacağı forum da yazıyor çoğu rehberde
Pek bilmiyorsanız bu işleri kilit açık değilken edl veya miflash gibi şeyleri yapmanizi onermem bootloopda kalmasın cihaz ama tabi size kalmış, benim önerim ilk kilidini acin ve yavaş yavaş öğrene öğrene yapin
Youtube da xiaomi tool diye bir program yardimiyla yapılmış ama offical bisey degil herhalde ben telefonun stabilitesini bozmadan global bir rom yuklemek istiyorum dediginiz gibi bootloader kilidini actiktan sonra twrp yukluyorlar falan ama xiaomi telefona o tarz islemler uygulamadim Samsung cihazlarda alt üst ederim ama xiaomi camiasinda dedigim gibi yeniyim

Oyla:
Üst Alt