Sohbet Xiaomi mi mix 2 S'mi ,mi 7'mi sizce?

lastreal555

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
xiaomi mi 4
Konular
48
Değerli arkadaşlar her ne kadar bu iki telefon çıkmamış olsa da çok ciddi sızıntılar çıktı ikisi hakkında da. Ben de muhtemelen bu iki modelden birisini almayı düşünüyorum. İşin tuhafi her iki modelde de ikiz kardeş kadar benzer özellikler mevcut,SD 845, oled ekran,6 inch ekran,çift kamera ,18:9 ekran vs. Sizce hangisi tercih edilebilir.(Bu arada oneplus 6 ile HTC u12'de ilgilendiklerim arasında) Değerli görüşlerinizi merak ediyorum.

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

gokaka

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
gokaka
Cihazım
X 14 U
Meslek
Com Eng.
Konular
0
Bence Mi 7, 7 uğurlu sayımdır.

umittahakaratas

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ümit
Cihazım
mi6
Konular
59
Kisisel zevke kalmış büyük ekran seviosaniz mix2s kucuk seviosaniz mi7

lastreal555

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
xiaomi mi 4
Konular
48
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kisisel zevke kalmış büyük ekran seviosaniz mix2s kucuk seviosaniz mi7
Ama okuduklarim doğru ise mi7 de 6 inch olarak gelecek deniyor, ayrıca evet ben büyük ekran seviyorum.

Captainalp

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alp
Cihazım
Mi note 3
Konular
7
Yuzde yuz herseylerini ogrendikten sonra yorum yapmak daha saglikli olacaktir yoksa diyecegimiz her sey teoride kalir hepsi ciksin bir gorun sonra tekrar sorun derim

lastreal555

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
xiaomi mi 4
Konular
48
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yuzde yuz herseylerini ogrendikten sonra yorum yapmak daha saglikli olacaktir yoksa diyecegimiz her sey teoride kalir hepsi ciksin bir gorun sonra tekrar sorun derim
Haklısınız tabiki ama işin kötü yanı çıkış tarihleri arasında fark olacak,bu durumda mi mix 2 S ağırlık kazanacak.

Arifk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Arif
Cihazım
LG G2
Konular
0
Mi7 ne zaman satışa sunulacak tarih bilgisi olan varmı

mertikotr

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mert Şentürk
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
2
Kardeşim bence hangi telefon diye sorarsan Mi 7 derim Neden? Çünkü telefon IPHONE'a kafa tutar gideri var bir kere. Mesela benim çevremdeki en yakın arkadaşım gitti IPHONE 7 aldı. İlk başta hava attı o zamanlar tabi bende takoz bir telefon var neyse biraz araştırdım felan Mi 6'yı aldım. İlk başta aşırı bir heyecan var ve bir yandan da korku. Adını şanını duymuşluğum yok araştırarak bilgi edinerek ve tavsiye ile aldım. Korku da bir yandan ÇİN telefonu yani ÇİN'lilere güvenilmez (ön yargıcılık yaptım) diye korku başladı neyse abi aldım telefonu arkadaşla kıyaslıyoruz. Şarjı 1 günde gitmiyo IPHONE'nun benim ki 1 gün FULL doldurdum 3 gün (yoğun kullanmadan) dayandı. Sonra kameraya geçtik hava atıyor işte Portre modu şöyle böyle ula bir fotoğraf çekmişim akıllara zarar IPHONE'u yerden yere vurdu resmen. O günden sonra yok abi IPHONE bir gıcıklık başladı bundan sonra XIAOMI abi tavsiyemdir.

lastreal555

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
xiaomi mi 4
Konular
48
Kardeşim bence hangi telefon diye sorarsan Mi 7 derim Neden? Çünkü telefon IPHONE'a kafa tutar gideri var bir kere. Mesela benim çevremdeki en yakın arkadaşım gitti IPHONE 7 aldı. İlk başta hava attı o zamanlar tabi bende takoz bir telefon var neyse biraz araştırdım felan Mi 6'yı aldım. İlk başta aşırı bir heyecan var ve bir yandan da korku. Adını şanını duymuşluğum yok araştırarak bilgi edinerek ve tavsiye ile aldım. Korku da bir yandan ÇİN telefonu yani ÇİN'lilere güvenilmez (ön yargıcılık yaptım) diye korku başladı neyse abi aldım telefonu arkadaşla kıyaslıyoruz. Şarjı 1 günde gitmiyo IPHONE'nun benim ki 1 gün FULL doldurdum 3 gün (yoğun kullanmadan) dayandı. Sonra kameraya geçtik hava atıyor işte Portre modu şöyle böyle ula bir fotoğraf çekmişim akıllara zarar IPHONE'u yerden yere vurdu resmen. O günden sonra yok abi IPHONE bir gıcıklık başladı bundan sonra XIAOMI abi tavsiyemdir.
Mi mix 2 S te harika özellikler ile geliyor,onu alırsam inşallah mi 7'yi beklemedim diye pişman olmam.

Üst Alt