Yardım Xiaomi Mi Mix 2 cihazım kapalıyken şarj oluyor ancak açıkken şarj olmuyor.

alpcansiz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
Xiaomi
Konular
7
Öncelikle 1 ayı aşkın süredir Mi Mix 2 kullanıcıyım. Son 2-3 gündür başıma dert olan bu soruna bir türlü akıl sır erdiremedim. Telefon kapalıyken şarj oluyor ancak açıkken şarj olmuyor. Kapalıyken şarj olurken telefonu açınca yine şarj oluyormuş gibi görünmesine rağmen yüzdesel olarak bir artış sağlamıyor. Farklı orjinal şarj aletleri ile de denedim aynı sorun devam ediyor. Şimdi denemem de ise telefonumu kapattığımda şarj olmadığını fastloader ekranının sabit olarak açık olduğunu görüyorum.

Ekstra olarak telefonumu direk usb girişi ile bilgisayarıma bağladığımda yüzdesel olarak artış sağladım ancak çok yavaş olarak.

Ve telefonu sıfırlamama rağmen sorun devam ediyor...

Ayrıyetten eklemekte fayda var kulaklığı da kafasına göre bazen okuyor bazen okumuyor, ona da anlam veremedim.

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Bootloader kilidiniz açıksa mi flash ile fastboot modda flash all seçeneğini seçerek farklı bir rom kurup test edebilirsiniz.

Oyla:

alpcansiz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
Xiaomi
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bootloader kilidiniz açıksa mi flash ile fastboot modda flash all seçeneğini seçerek farklı bir rom kurup test edebilirsiniz.
Bootloader kilidim açık değil, açmam için gerekli başlığa yönlendirebilir misiniz rica etsem

Oyla:

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
Oyla:

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
Yeni konu açıp kirlilik yapmamak adına buraya yazıyorum.. Bende mi6 var tam aksi kapalı iken şarja takınca direk dolmaya başlamıyor 5 dk sonra başlıyor geç geliyor şarj ekranı. Nedendir dostlar?

Oyla:

arakkaya

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ahmet raşit
Cihazım
portable wif
Konular
0
red mi 4x telefonum var. açıkken şarj oluyor görünüyor. ama şarj dolmuyor. sadece kapalıyken telefonu şarj edebiliyorum. bilgisayara bağlanmıyor. diğer özelliklerinde her hangi bir problem gözlemlemedim. bilgisayar bağlantısı olmadığı için yedekleme şansım yok sanırım. dolayısıyla içindeki bilgileri yedekleyemediğim için fabrika ayarlarına çeviremiyorum.

Oyla:
Üst Alt