İspanyada 449 € ya 64 GB satılıyor....128 liğin TR de bu fiyatı bence gayet güzel....fakat az daha düşmesi lazım bence daha geniş kitleler tarafından alınabilmesi için....bilenler zaten biliyor...
Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
Hocam Cihazın herşeyi eleştiriliyor, bana kalırsa Ekran Kasa oranı geriye gitti (Eskisi kadar kolay kırılmayacak artık), dış çerçeveler arttı, batarya oldukça ufaldı ve bu sene her marka bu ekran kasa oranınlarına sahip cihaz çıkartıyor. Bu sebeple, bence Mi Mix 2'nin geçtiğimiz yılki Mi Mix 1 modeli kadar esprisi kalmadı. Ayrıca Kamerası da beğenilmiyor pek. Yine Konsept cihaz olarak kalacak bu eksiler yüzünden.
Fiyat dediğiniz gibi uygun olsa, belki yine tercih edilebilir; fakat bu fiyatla S8'e bu denli yakınken; ben olsam gidip almam Mi Mix 2'yi. Keşke bataryası büyük, kamerası güzel bir cihaz olsaydı; bu sefer tercih edilme şansı daha fazla olurdu.
S8 konsepti bana göre Mi Mix 2'den çok daha güzel görünüyor, en azından Kamera olması gereken yerde. Bu ekran kasa oranı ile hala neden herşeyi alta diziyorlar anlam veremiyorum. Mi Mix 3'de umarım bu tasarımı düzeltirler.
[doublepost=1510055549,1510054585][/doublepost]Bu arada Mi Mix 2'nin en çok Full Seramik versiyonunu merak ediyorum. Malum Seramik versiyon cihazlar daha da fazla parlıyor Seramik kaplama olan kısmı; Acaba ekrandaki parlamayı nasıl çözdüler. Deneyimleyen, gören, bilen arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim.
Belki de Full Seramik versiyon; en çok tercih edilecek Mi Mix 2 modeli olmalı bence; çünkü alternatifi yok bildiğim kadarı ile.