Haber Xiaomi Mi Mix 2 128 GB Versiyon Satışta

Arkadaşlar,
Herkese merhaba,

Bugün tesadüfen Migros'un sitesinde gördüğüm ve sonrasında mağazada bizzat gördüğüm üzere Xiaomi Mi Mix 2 128 GB'lık versiyonu ülkemizde satışa sunulmuştur.

Fiyat olarak da 2700 TL etiketi var.

Düşünen arkadaşların haberi olsun.

Ekli dosyalar

• IMG_20171107_122633.jpg
    IMG_20171107_122633.jpg
    3,8 MB · Görüntüleme: 130

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
İspanyada 449 € ya 64 GB satılıyor....128 liğin TR de bu fiyatı bence gayet güzel....fakat az daha düşmesi lazım bence daha geniş kitleler tarafından alınabilmesi için....bilenler zaten biliyor...

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

ilkaytunc

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
ilk
Cihazım
mi 5s
Konular
0
satın almak istiyorum. 5s var takas oluyor mu

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
İspanyada 449 € ya 64 GB satılıyor....128 liğin TR de bu fiyatı bence gayet güzel....fakat az daha düşmesi lazım bence daha geniş kitleler tarafından alınabilmesi için....bilenler zaten biliyor...

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

Hocam Cihazın herşeyi eleştiriliyor, bana kalırsa Ekran Kasa oranı geriye gitti (Eskisi kadar kolay kırılmayacak artık), dış çerçeveler arttı, batarya oldukça ufaldı ve bu sene her marka bu ekran kasa oranınlarına sahip cihaz çıkartıyor. Bu sebeple, bence Mi Mix 2'nin geçtiğimiz yılki Mi Mix 1 modeli kadar esprisi kalmadı. Ayrıca Kamerası da beğenilmiyor pek. Yine Konsept cihaz olarak kalacak bu eksiler yüzünden.

Fiyat dediğiniz gibi uygun olsa, belki yine tercih edilebilir; fakat bu fiyatla S8'e bu denli yakınken; ben olsam gidip almam Mi Mix 2'yi. Keşke bataryası büyük, kamerası güzel bir cihaz olsaydı; bu sefer tercih edilme şansı daha fazla olurdu.

S8 konsepti bana göre Mi Mix 2'den çok daha güzel görünüyor, en azından Kamera olması gereken yerde. Bu ekran kasa oranı ile hala neden herşeyi alta diziyorlar anlam veremiyorum. Mi Mix 3'de umarım bu tasarımı düzeltirler.
[doublepost=1510055549,1510054585][/doublepost]Bu arada Mi Mix 2'nin en çok Full Seramik versiyonunu merak ediyorum. Malum Seramik versiyon cihazlar daha da fazla parlıyor Seramik kaplama olan kısmı; Acaba ekrandaki parlamayı nasıl çözdüler. Deneyimleyen, gören, bilen arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim.

Belki de Full Seramik versiyon; en çok tercih edilecek Mi Mix 2 modeli olmalı bence; çünkü alternatifi yok bildiğim kadarı ile.

system

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
Mİ 8
Meslek
Oto müzik
Konular
43
Fiyatın biraz daha düşük olması lazım, ama yine de sevindim açıkcası.

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Fiyatın biraz daha düşük olması lazım, ama yine de sevindim açıkcası.

Gelmesi iyidir tabiki hocam, fakat umarım iyi satış rakamına ulaşır. Yoksa satış rakamları iyi olmaz ise, bu duruma bakıp önümüzdeki yıl Mi7'yi getirmez iseler kötü olur.

system

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
Mİ 8
Meslek
Oto müzik
Konular
43
Gelmesi iyidir tabiki hocam, fakat umarım iyi satış rakamına ulaşır. Yoksa satış rakamları iyi olmaz ise, bu duruma bakıp önümüzdeki yıl Mi7'yi getirmez iseler kötü olur.
Hocam burada fiyat çok krıtik rol oynuyor, şimdi xiaomi ne kadar güzel telefon yaparsa yapsın eğer samsung amiral gemisi ile aynı fiyat olursa yüksek satış rakamları yakalayamaz, biz hava atmayı severiz, cihazın donanımına, kalitesine bakmayız markaya bakarız , o yüzden fiyatların biraz daha aşşağı gelmesi lazım ama zor tabii, malum vergiler vs...

buraoca2

...Em Ay You Ay...
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak KOCA
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
4
Hocam burada fiyat çok krıtik rol oynuyor, şimdi xiaomi ne kadar güzel telefon yaparsa yapsın eğer samsung amiral gemisi ile aynı fiyat olursa yüksek satış rakamları yakalayamaz, biz hava atmayı severiz, cihazın donanımına, kalitesine bakmayız markaya bakarız , o yüzden fiyatların biraz daha aşşağı gelmesi lazım ama zor tabii, malum vergiler vs...

Hocam Kalite diyoruz da, cihazin ne hoparlör kalitesi cok iyi, ne Kamerasi iyi. Sadece görünümle ve büyük ekranla olmaz bu is. Geçen yilki Mi Mix emsali olmayinca büyük kitle yakaladi, fakat bu yil daha iyi tasarimla ve daha iyi ozellikler ile S8 ve alternatifleri var. Mi Mix 2nin ise sansi fiyati olmali dediginiz gibi, tüm dünya capinca onemli olan bu.

WriteMortagel

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
Mi Max
Meslek
Garson
Konular
6

showwmann

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
showwmann
Cihazım
HTC M8
Konular
0
Arkadaşlar,
Herkese merhaba,

Bugün tesadüfen Migros'un sitesinde gördüğüm ve sonrasında mağazada bizzat gördüğüm üzere Xiaomi Mi Mix 2 128 GB'lık versiyonu ülkemizde satışa sunulmuştur.

Fiyat olarak da 2700 TL etiketi var.

Düşünen arkadaşların haberi olsun.
Hocam hangi Migrosta gördünüz ve garantisi neydi dikkat edebildiniz mi?

Ayrıca migroselektronik.com dan bakıyorum, 2900 TL gözüküyor, siz gördüğünüzden bu yana 200 TL zam yapmışlar sanırım.

Üst Alt