Yardım Xiaomi Mi Max2 Almayı Düşünüyorum Sorularım Var

Muratalper55

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat Alper
Cihazım
Mİ-Max2 64GB
Konular
11
Merhaba Arkadaşlar xiaomi mi max 2 almayı düşünüyorum bazı konularda yardımlarınıza ihtiyacım var ilk android telefonum olacak lumia 920'den geçiş yapmayı düşünüyorum

1-önceki telefonda ahize sorunum vardı hoparlörden konuşmak zorunda kalıyordum bunda böyle bir sorun var'mı acaba ?
2- telefonun herhangi bir kronik sorunu varmı yazılımsal veya donanımsal olarak ?
3- Hepsiburada n11 veya Gittigidiyor'dan 128 gblığını almayı düşünüyorumda hangi satıcıdan almam lazım güvenilirmidir sizce acaba satıcılar yada olmadı Migros'tan 64 gblığınıda alabilirim ?
4-fm radyo varmı telefonda ?
5-hafıza kart seçeneği varmıdır ?
6-kılıf olarak hangisini önerirsiniz ?
7-Kulaklık olarak hangisini önerirsiniz ?
teşekkür ederim cevaplarınız için şimdiden iyi forumlar dilerim.....

turgayssl

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Turgay Süslü
Cihazım
MI MAX 2
Konular
11
Merhaba Arkadaşlar xiaomi mi max 2 almayı düşünüyorum bazı konularda yardımlarınıza ihtiyacım var ilk android telefonum olacak lumia 920'den geçiş yapmayı düşünüyorum

1-önceki telefonda ahize sorunum vardı hoparlörden konuşmak zorunda kalıyordum bunda böyle bir sorun var'mı acaba ?
2- telefonun herhangi bir kronik sorunu varmı yazılımsal veya donanımsal olarak ?
3- Hepsiburada n11 veya Gittigidiyor'dan 128 gblığını almayı düşünüyorumda hangi satıcıdan almam lazım güvenilirmidir sizce acaba satıcılar yada olmadı Migros'tan 64 gblığınıda alabilirim ?
Alıcaksan CEPPORT'tan başkasından alma yoksa müşteri memnuniyeti yüksek olan dükkanlardan al. Gittigidiyor ve n11 en güvenli siteler. Hepsiburada da sorunlar çıkabiliyor.
sorularının cevabını google'dan araştırıp bulabilirsin burda konu açmana gerek yok. forumda biraz incelersen bulabilirsin.

Oyla:

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294

1.yok
2.yok
3.Cepport
4.var
5.var
6.aliexpressden beğendiğinizi alabilirsiniz, seçenek çok ve zevkler farklı
7.kullanmadığım için, öneride bulunamayacağım

Kısacası hiç düşünmeyin, hemen alın....Mi Max 2 Xiaomilerin Kral'ı

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

Oyla:

ibrahimibo2

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ibrahim
Cihazım
e7-max 2
Konular
24
1-önceki telefonda ahize sorunum vardı hoparlörden konuşmak zorunda kalıyordum bunda böyle bir sorun var'mı acaba ?=bundaki ahize sesini baska hicbir telefonda görmedim
2- telefonun herhangi bir kronik sorunu varmı yazılımsal veya donanımsal olarak ?=yok
3- Hepsiburada n11 veya Gittigidiyor'dan 128 gblığını almayı düşünüyorumda hangi satıcıdan almam lazım güvenilirmidir sizce acaba satıcılar yada olmadı Migros'tan 64 gblığınıda alabilirim ?=ben hepsiburada dan aldım n11 de iyi
4-fm radyo varmı telefonda ?=var hemde kulaklık olmadan calısıyor
5-hafıza kart seçeneği varmıdır ?=var
6-kılıf olarak hangisini önerirsiniz ?=n11 de cok fazla secenek var zevkine kalmıs
7-Kulaklık olarak hangisini önerirsiniz ?=n11 de cok fazla secenek var zevkine kalmıs

Oyla:
Üst Alt