Yardım Xiaomi Mi Max 64 Vs İphone 6

WriteMortagel

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
Mi Max
Meslek
Garson
Konular
6
Selamun Aleyküm Hayırlı İşler
Bol Güneşler İyi Forumlar Beyler
İphone 6 / 64 GB
VS
Xiaomi mi Max 2 /64
Açık Ve Dürüstce Söyleyin Beyler​

mekin1380

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
mekin
Cihazım
mi 8se
Konular
10
oncelikle aleykum selam bence ne istedigine bagli iphone zaten ismi eger ben telefonu alirim cebime koyar isime bakarim rom fln ugrasamam dersen iphone dezavantaji 6 olmasi yamulma sorunu ayrica ios 11 ile cihaz iyice hantallsti seneye ios 12(yada herneyse) gelecek ve sonraki ios surumu gelmiyecek yani 1 senelik guncelleme destegin var tabi o zamana kadar telefonu yanlislikla arka cebe koymazsaniz gelelim mi max 2 ye iyi yanlari ekrani bataryasi devasa hafiza destegi islemcisi orta duzey dedgime bakmayin mobile legend arena of valor vs oynarken fpsler yansin istiyosaniz dusuk cozunurluge ayarlamaniz sart yani iphoneda takilmadan oynarsiniz mi max de de kotu yani xioamiler malum gece cekimi cogu kullanici icin yeterli degil ekrani buyuk gelebilir malum xiomi miui enteresan hatalar verebiliyor bak foruma ilk defa boyle bir hata duyuyorum diyen kac arkadas var ama telefondan anliyorsaniz bu sorunlarin ustesinden gelebilirsiniz(bir cogunun)
sonuc olarak:
iphone:al kullan ama yanindaki xiaomi kullananlara goz ucuyla bakarsin
xiaomi:rom kurmayi ogrendiginde butun romlari denersin(wifin varsa iyi olur) bu bir gelenektir ama keske benm telefonda bu ozellik olsa demezsin istedigin gibi ozellestirisin yaz youtube nova launcher best setup oha lan dersin ama sarjimi cok yiyo lan diyip tekrar silersin bu da bir gelenektir

Sent from my Zenfone Max using Tapatalk

Oyla:

mekin1380

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
mekin
Cihazım
mi 8se
Konular
10
son olarak xiaomi alirkende ne istedigini bikmelisin devasa ekran ve pil mi max 2 super kamera mi 5x bnm tel cevremdekilerin telefonuna kafa atsin diyosan mi 5s bu saydiklarim 1200-1350 bandindaki cihazlar

Sent from my Zenfone Max using Tapatalk

Oyla:
Üst Alt