- Adım
- Tolga
- Cihazım
- Mi Max 3
- Meslek
- Jeodezi
- Konular
- 3
Merhaba. Yaklaşık 1 haftalık forum gezintim sonrası twrp ve root hakları için toparladığım bilgileri bu konu altında doğrulamak istedim. Bir çok başlık altında konuya değinilmiş ama geneli rom yükleme üzerine yazılmış. Gereksiz bir başlık olduysa şimdiden özür dilerim.
Forumda şöyle bir konu var Rehber - Xiaomi yeni kullanıcılara özel ( gcam, root, magisk, twrp kurulumu, bootloader kilit açma )
Bu konu da bahsedilen;
BL kilidinin açılması için gerekli konu: Rehber - XiaoMiTool - Rom/Root/twrp/recovery/edl/bootloader-Oto Yükleyici bu başlık altında ki uygulama daha kolay.
TWRP yüklemek için gerekli olan:
TWRP kullanarak ROOT yetkileri için:
Kafama takılan bir kaç nokta var.
1. bu şekilde kalıcı olarak TWRP yükler miyiz?
2. tam root yetkisi kazanır mıyız? (eskiden supersu vardı?)
3. riskler hakkında, TWRP yükleyip cihazı açamayan arkadaşlar olduğunu gördüm. Bu durumda BL açık cihazı global orjinal room yüklemesi nasıl yapabilirim onu bulamadım.
Kısaca bu uygulamayla root yetkisi kazandırma doğru bir yöntem mi bunu öğrenmek istedim. Doğru bir yöntem is benim gibi acemi arkadaşlarda buradan faydalanma fırsatı kazanır diye düşünüyorum. Ayrıca sonrasında rom yükleme rom tavsiyeleri içinde bu başlık altında fikirlerinizi almayı düşünüyorum. Biraz kişisel bir başlık oldu diye biliriz. Sabrınız ve yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. İyi forumlar.
Forumda şöyle bir konu var Rehber - Xiaomi yeni kullanıcılara özel ( gcam, root, magisk, twrp kurulumu, bootloader kilit açma )
Bu konu da bahsedilen;
BL kilidinin açılması için gerekli konu: Rehber - XiaoMiTool - Rom/Root/twrp/recovery/edl/bootloader-Oto Yükleyici bu başlık altında ki uygulama daha kolay.
TWRP yüklemek için gerekli olan:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
bu linkten indirdiğimiz uygulamayı kullanarak
linkinde ki dosyayı bilgisayardan telefona yüklememiz gerekiyor. Bu şekilde TWRP yüklemiş oluyoruz fakat bu kalıcı bir yükleme mi?TWRP kullanarak ROOT yetkileri için:
linkinde ki en güncel zip dosyasını kullanarak TWRP içerisinden telefona yükleyip yetkilendirme yapıyoruz.Kafama takılan bir kaç nokta var.
1. bu şekilde kalıcı olarak TWRP yükler miyiz?
2. tam root yetkisi kazanır mıyız? (eskiden supersu vardı?)
3. riskler hakkında, TWRP yükleyip cihazı açamayan arkadaşlar olduğunu gördüm. Bu durumda BL açık cihazı global orjinal room yüklemesi nasıl yapabilirim onu bulamadım.
Kısaca bu uygulamayla root yetkisi kazandırma doğru bir yöntem mi bunu öğrenmek istedim. Doğru bir yöntem is benim gibi acemi arkadaşlarda buradan faydalanma fırsatı kazanır diye düşünüyorum. Ayrıca sonrasında rom yükleme rom tavsiyeleri içinde bu başlık altında fikirlerinizi almayı düşünüyorum. Biraz kişisel bir başlık oldu diye biliriz. Sabrınız ve yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. İyi forumlar.