Yardım Xiaomi mi max 2 mi mi max 3 mü?

delix48

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kadir
Cihazım
Samsung note 3
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Xx
Telefon Modeli
Xiaomi mi max 2
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Arkadaşlar samsung note 3 kullanıyorum ama bıktım samsunglardan xiaomi almayı düşünüyorum aradıgım şey bataryası uzun gitsin oyun oynarken çok da ısınmasın bu yüzden mi max 2 mi 3 mü alayım kararsız kaldım

internette max 2 nin hızı yavaş ama batarya ömrü uzun dendi 3 ün de performansı iyi deniyor bi de bu foruma sorayım dedim siz ne düşünüyorsunuz?

sercan19

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
unlock
Cihazım
mi 5x
Konular
9
Mi Max 3 cihazım var satmayı düşünüyorum.Yurtdışı girişli tekrar yurt dışına çıkacağım için satıyorum.

Oyla:

ua_mustafa_20

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mustafa
Cihazım
poco x3 nfc
Meslek
profesyonel işsiz
Konular
87
max 3 alın hocam
ekranın keyfini çıkarın
max 2 de aşağıdan yukardan çok kesmişler
seçenekler bunlarsa kesinlikle max 3
ben max 2 kullanıyorum imkan olsa max 3 geçecektim olmadı

Oyla:

delix48

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kadir
Cihazım
Samsung note 3
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence de max3 mantıklı ama dediğim gibi işlemci max3 ün performansa yönelikmiş max 2 nin daha uzun ömürlü olmasına yönelikmiş ondan dokayı kararsız kaldım
Bi de sercan 19 arkadaşım yurtdışı cihazları pek tavsiye etmiyorlar ilerde kapanabilir falan vs dezavantajları var diyorlar bu konuda pek bi bilgim yok ama aydınlatırsanız sevinirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mi Max 3 cihazım var satmayı düşünüyorum.Yurtdışı girişli tekrar yurt dışına çıkacağım için satıyorum.

Oyla:

sercan19

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
unlock
Cihazım
mi 5x
Konular
9
kullanımı cok ıyı .Sarja takmayı unutsan bıle 2 cı gunu cok rahat cıkarıyor.kayıt ısınede 100 tl dıyolar ben ugrasmadım henuz.

Oyla:

GizliXiaomi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
XiaomiGizli
Cihazım
Samsung A20
Meslek
Öğrenci
Konular
39
Xiaomi Mi Max 3 diyorum, benim telefonu değiştirme durumum olsa bende Mi Max 3 alırdım. Belki reklam gibi olacak ama şuan Teknosa'da 2800 ₺ 64 GB hafıza, 4 GB RAM olan modeli belki TeknosaCell'e geçiş yaparsanız indirimli veya taksitle alabilirsiniz. Onun ekranı daha geniş açılı 18:9 Formatın'da Mi Max 2'ye göre, artı bataryası daha büyük her bakım'dan daha avantajlı...

Oyla:

DKaramazak

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Doğukan
Cihazım
Pocophone F1
Konular
4
Kesinlikle o fiyata Pocophone F1 almanı öneriyorum şiddetle. Poco nun bataryasının 4000 mAh olmasına kesinlikle takılma çünkü 745 işlemci kullandığı için mi Max 3 ün işlemcisine kıyasla hem daha az güç tüketir hem de daha fazla performans verir. Mi Max 3 ile Poco nun arasında yarı yarıyadan fazla bir performans farkı var dolayısıyla Poco daha güçlü. Paranı iyi değerlendirmeni tavsiye ederim.

Oyla:
Üst Alt