- Adım
- Emrah
- Cihazım
- Xiaomi mi4
- Konular
- 1
Arkadaşlar merhaba Xiaomi mi 8 SE kullanıyorum. twrp beta rom yükledikten sonra mi ekranında kaldı açılmadı telefon sadece fastboot açılıyordu. Çok yöntem denedim olmadı. Telefon açılmadığından dolayı usb hata ayıklamada yapamıyordum. Bilgisayarı Shift tuşu ile yeniden başlattım sonra Sorun Gider - Gelişmiş Seçenekler - Başlangıç Ayarları - Yeniden başlat sonra çıkan ekranda 7 tuşuna basın. Xiaomi mi flash ı açtım rom'u yükle dedim yine hata verdi. Rom'u aldım C sürücüsüne attım refresh yapım tekrar yükle dedim oldu çok şükür. Flash all seçili yaptım bu arada. Umarım benim gibi sorunu olanlara da çözüm olur. Forumdaki yardım sever yöneticilerimiz ve üyelerden de Allah razı olsun.
Birde Xiaomi müşterilerini bıktırmak üzere hep sorun yaşıyoruz. İnşallah eski günlerine döne yoksa herkese överek önerdiğimiz telefonu artık kullanmayacağız.
Birde Xiaomi müşterilerini bıktırmak üzere hep sorun yaşıyoruz. İnşallah eski günlerine döne yoksa herkese överek önerdiğimiz telefonu artık kullanmayacağız.