Çözüldü xiaomi mi earphones 2 basic Orjinallik ve güncelleme

sametpo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Samet
Cihazım
A51
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
yok
Telefon Modeli
Xiaomi mi earphones 2 basic
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhabalar. Ben birkaç gün önce Amazon Turkiyeden 299 tlye Xiaomi mi earphones 2 basic kulaklık aldım. izlediğim videolardan gördüğüm kadarıyla orijinal gibi geldi. Ancak mi verifi sitesinde seri numarası tanınmıyor. Ayrıca Bunun bir uygulaması varmış güncelleme vs yapılıyormuş Çince indirdim ama görmüyor kulaklığı. Ayrıca VR Airdots uygulaması da sadece uygulama açıkken görüyor ve pop-up açıyor. Eğer uygulama kapalıysa ve bağlantı olursa pop-up çıkmıyor. Kulaklık orjinal midir ve güncellemeleri nasıl yapabilirim

hilal52

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Görkem
Cihazım
Mi 10 t pro
Meslek
Zabıta Memuru
Konular
13
seri numarası tanınmıyorsa orjinal değildir malesef hocam

Oyla:

sametpo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Samet
Cihazım
A51
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ama kutusu paketlemesi falan ses kalitesi orjinalin vadettiği kadar güzel. Mesela normalde çakmalarin genelde miktofonu kötüymus ve Konuşurken ses karşıya kötü ve kısık gidiyormuş. Ama benim kulaklık gayet iyi iletiyor. Ayrıca garantisi de Güncel dijital çıktı ve aradım seri npsu bizde kayıtlı orjinal ürün dedi. bildiğiniz gibi Güncel Dijital xiaomi Türkiye distribütörü.

Oyla:

hilal52

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Görkem
Cihazım
Mi 10 t pro
Meslek
Zabıta Memuru
Konular
13
Ama kutusu paketlemesi falan ses kalitesi orjinalin vadettiği kadar güzel. Mesela normalde çakmalarin genelde miktofonu kötüymus ve Konuşurken ses karşıya kötü ve kısık gidiyormuş. Ama benim kulaklık gayet iyi iletiyor. Ayrıca garantisi de Güncel dijital çıktı ve aradım seri npsu bizde kayıtlı orjinal ürün dedi. bildiğiniz gibi Güncel Dijital xiaomi Türkiye distribütörü.
gerekli cevabı aldığınıza göre problem yok hocam

Oyla:
Üst Alt