Yardım Xiaomi mi box s android tv

emrtmchn

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Emre
Cihazım
Redmi note 8
Konular
1
Sony bravıa kdl 40 ex 402 model bir televizyonum var xiaomi mi box s aldım kurulum biraz geç olsada yaptım daha sonrasında ekranda yeşil ve pembemsi görüntüler gelip gidiyor hdml geçişinde yani uyduya geçip döndüğümde hiç açmıyor siyah ekran geliyor piksel ayarını başka bir televizyonda dusurmeme rağmen yine otomatik kendisi yapıyor bunun bir çözümü varmı yoksa ürünü iade etmek zorunda kalicam

Ekli dosyalar

• IMG_20200411_213433.jpg
    IMG_20200411_213433.jpg
    2,8 MB · Görüntüleme: 21

eren57

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mustafa
Cihazım
ozan
Konular
0
Merhaba,
Mi box cihazının ekran ayarların da renk ayarını RGB yaptığınızda sorun düzeliyor benimde philips tv var aynı sorun bende de oldu.

Oyla:

emrtmchn

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Emre
Cihazım
Redmi note 8
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba,
Mi box cihazının ekran ayarların da renk ayarını RGB yaptığınızda sorun düzeliyor benimde philips tv var aynı sorun bende de oldu.
Merhaba,
Teşekkür ediyorum yanlız dediğinizi denedim bu sefer ekran siyah oluyor mi box çalışıyor ama görüntü alamıyorum ilk yazdigimdada belirttim hdmi gecislerindede uyduya bağlanıp döndüğüm zamanda görüntü alamıyorum uzun bir süre beklediğim zaman kendi kendine görüntü geliyor

Oyla:

eren57

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mustafa
Cihazım
ozan
Konular
0
Merhaba,

Konu aşağıda verdiğim linkte de tartışılmış belki yardımı olur.

Oyla:
Üst Alt